H

Heino Groupin omistama Brukett osti viinitukkuri Bottlescoutsin

Heino Groupiin kuuluva alkoholijuomayhtiö Brukett Oy laajentaa toimintaansa ostamalla Virosta Suomeen viinejä maahantuovan Bottlescouts OÜ:n koko osakekannan. Brukett huolehtii jatkossa Bottlescoutsin viinien jakelusta sekä ravintola- että Alkon monopolikanavissa. Bottlescoutsia rakentaneet avainhenkilöt Petra Anttila ja Kim Moliis jatkavat uuden yhtiön palveluksessa.

Brukett Oy kertoo tiedotteessaan, että Bottlescouts-kaupalla se vahvistaa asemiaan laatuviinien toimittajana. Kauppa laajentaa Brukettin jakelukanavatarjontaa ja tuotestrategiaa käsin poimittujen juomaelämysten talona.

Bottlescouts säilyy omana yhtiönä ja keskittyy palvelemaan kuluttaja- ja yritysasiakaskuntaansa sekä Virossa että verkkokaupan välityksellä toimitusmyyntinä Suomeen. Yrityksen liikevaihto on noin 1,35 miljoonaa euroa.

Brukett on osa Heino Groupia. Yrityksen liikevaihto oli viime vuonna noin 10 miljoonaa euroa. Yritysryppääseen kuuluvat Fiskarsin Veitsitehtaalla toimivat Fiskarsin Panimo, Suomenlinnan Panimo, Noita Winery ja Ägräs Distillery. Brukett tunnettiin aiemmin nimellä Uniq Drinks.

CategoriesJuomat Kansi Viini

Facebook Comments