B

Billebeinon lonkeromallisto tulee yleiseen myyntiin

Hartwallin Original Long Drinkin ja Billebeinon vaatemallisto tulee kaiken kansan ulottuville. Myynti alkaa verkkokaupassa perjantaina 1.12. Myynnin tuotoilla tuetaan Brother Christmasin hyväntekeväisyystyötä.
Hartwall ja Billebeino lanseerasivat viime kevään vaatemalliston, joka juhlistaa Hartwallin lonkeron 65-vuotista taivalta. Original Long Drinkin pakkausten raitakuosista inspiraationsa saaneen malliston vaatteita ei ole aiemmin voinut ostaa, vaan niillä on palkittu valikoituja henkilöitä.
”Kyselyitä Original Long Drink x Billebeino -malliston perään tuli niin paljon, että päätimme lopulta vastata toiveisiin ja tehdä Limited Color Edition -erän myyntiin. Mallisto on hatunnosto oman tiensä kulkijoita kohtaan. Myyntiin tulevan malliston tuotoilla tuemme Brother Christmasin työtä hyväntekeväisyyden parissa”, sanoo tuotepäällikkö Eeva Ignatius.
Erikoismalliston vaatteet ovat myynnissä 1.–21. joulukuuta tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Myyntiin tulevat musta college sekä harmaa t-paita ja pipo. Tuhat ensimmäistä Original Billebeino -tilausta toimitetaan lahjapakkauksessa.

CategoriesJuomat Panimot

Facebook Comments