R

Ravintola-ammattilainen: Unohda taktinen äänestäminen – äänestä parasta ravintolaa

Suomen 50 Parasta Ravintola 2024 -äänestys on täydessä käynnissä. Äänestysaikaa on vielä reilut kaksi viikkoa eli 18. helmikuuta saakka. Tänä keväänä 20 vuotta täyttävän ravintolalistauksen järjestää Viisi Tähteä -media.

Ravintola-alalla tapahtuu juuri nyt todella paljon. Suomen 50 Parasta Ravintolaa -listan 20-vuotisen historian heilahdusten perusteella voi jo odottaa, että maaliskuussa julkaistavasta listasta on tulossa monella tapaa kiinnostava.

”Taloustilanteen sekä kovien koronavuosien kurituksen takia ravintola-alalla on käynnissä suuri murros. Uusia paikkoja ja konsepteja syntyy vauhdilla ja toisesta päästä ravintoloita suljetaan sekä kaatuu ns. luovan tuhon seurauksena”, Viisi Tähteä -verkkomedian päätoimittaja Eeropekka Rislakki sanoo.

Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 -äänestys päättyy sunnuntaina 18. helmikuuta, jolloin äänestyslomake sulkeutuu. Äänestysaikaa on kuukausi.

Maan 50 parasta ravintolaa ja sijoille 51–100 yltäneet ravintolat julkistetaan Gastro Helsinki 2024 -tapahtumassa Messukeskuksessa 13. maaliskuuta klo 13 alkaen.

Juhlavuoden kunniaksi kutsut lähtivät 1500 alan ammattilaiselle.

Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 -pääyhteistyökumppani on Helsingin Messukeskus. Muina kumppaneina ovat E.Ahlström, Quandoo-pöytävarausjärjestelmä ja Wihuri Metro-tukku.

”Juhlavuoden kunniaksi tarjoamme yhä useammalle alan ammattilaiselle mahdollisuuden vaikuttaa lopputulokseen. Kutsun on saanut reilut 1500 ravintola-alan ja ruokakulttuurin ammattilaista”, Rislakki kertoo.

Viisi Tähteä haastaa erityisesti maakuntien ammattilaisia mukaan äänestämään maan parhaita ravintoloita. Kutsulistalla on aiempaa enemmän ravintola- ja hotelliväkeä Helsinki, Turku, Tampere -kolmion ulkopuolelta.

Alakategoriat nostavat osaajat esille.

Äänestyksessä on listauksen ohella kahdeksan eri alakategoriaa, joilla ovat omat yhteistyökumppaninsa kummiyrityksinä. Ravintoloihin liittyviä kategorioita ovat paras palvelu, paras tunnelma, paras Innovatiivinen, paras tulokas, paras viinilista ja paras olutlista.

Henkilöä voi äänestää kahdessa kategoriassa, jotka ovat ammattilaisten ammattilainen ja paras muutoksentekijä.

Facebook Comments