Paulette on ranskalaisuutta sykkivä kortteliravintola Helsingin Ullanlinnassa.

Ravintolan perusti aikanaan Paulette Lévy, joka on kotoisin Ranskasta ja hän oli työskennellyt useissa huippuravintoloissa mukaan lukien kolmen Michelin-tähden Le Cinq Pariisissa. Syksyllä 2021 Ravintola Paulette vaihtoi omistajaa, kun kokit Kalle Lindroth ja Andreas Toth ottivat Pauletten kokonaisuudessaan vastuulleen. Kalle ja Andreas ovat keränneet kokemusta Helsingin huippuruokaravintoloista vuosikymmenien ajan keränneet kokemusta Helsingin huippuruokaravintoloista.

Pauletten idea on tarjota kotoisaa ja lämminhenkistä ruokaa, pienillä eleganteilla vivahduksilla. Tekeminen perustuu pitkälti ranskalaiseen klassiseen keittiöön, mutta myös nykypäivään sovellettuna kuten ranskalaiseen bistronomiaan kuuluu. Lisäksi lautasilta on löydettävissä Pohjolan makuihin nojautuvia raaka-aineita ja makuja. Sama linja koskee myös lounasta.

Paulette kerää asiakkaita kortteliravintolalle tyypillisesti lähialueelta, mutta mm. ravintola-alan ammattilaiset tulevat kauempaakin, sillä ruoan ja hyvien viinien ohella Pauletten palvelu on ystävällistä, lämmintä ja henkilökohtaista.

Äänestäjiltä
Erinomainen ja helposti lähestyttävä kortteliravintola. Lounaskahvilan metamorfoosi huippuravintolaksi on ollut huikea. Tyylikästä, tinkimätöntä, rehellistä ja hyvin tehtyä ranskalaista klassikkoruokaa. Isännät ovat aina paikalla.”

Kuva: Paulette.

Paulette
Kapteeninkatu 24, 00140 Helsinki
Verkossa
Facebook
Instagram

 

 

CategoriesYleinen

Facebook Comments