Muru on helsinkiläisen bistroklassikon asemassa ja maineessa, jonka suosio lepää päivittäin vaihtuvassa tarjonnassa, laadukkaissa raaka-aineissa, mauilla leikkivissä annoksissa, hyvissä viineissä, rennon osaavassa ja tarinoivassa palvelussa sekä lämpöisessä fiiliksessä. Murun salaisuus on ytimen muuttumattomuudessa, mutta se tarkoittaa jatkuvaa laadullista kehittymistä.

Murun henkilökunnan kyky yhdistellä viinejä ja ruokia on omaa luokkaansa. Viiniosaamista pidetäänkin usein kaupungin parhaana. Lämminhenkinen ja ammattitaitoinen henkilökunta luo jokaisesta ateriasta unohtumattoman elämyksen. Kokonaisuus on viritetty tasolle, josta seuraava askel hätyyttelisi tähteä, mutta nykytasolla kaikilla on näin mukavampaa.

Muru voitti myös kategorian Paras Viinilista.
Kategorian yhteistyökumppanina on Decanter.

Äänestäjiltä
“Ei petä ikinä ❤️. Muru tekee yksinkertaisia asioita h******n hyvin. Persoonat ja rosot näkyvät, ja juuri se tekee kokemuksesta täydellisen. Ruoka, juoma ja ammattitaito loistavat. Viinivintti on Suomen paras ja ruoasta tulee aina hyvä mieli. Ravintola,  jossa voisi asua. Puhdasta rakkautta. Viinien yhteensovitus ruokaan on toisesta maailmasta. Johdonmukaisesti omistajiensa ideologian kuva. Kymmenen vuotta eikä suotta!”

Fredrikinkatu 41, 00120 Helsinki
Verkossa
Facebook
Instagram

 

CategoriesYleinen

Facebook Comments