Korealaiseen ruokaan keskittyvää ravintolaa jouduttiin odottamaan Helsinkiin vuosia.

Ragun ja Shelterin kokkiravintoloitsijat päättivät paikata aukon jo omankin kiinnostuksensa vuoksi. Matkojen ja korealaiskokkiystävän neuvomana päästiin osittain autenttiseen (ei suomalaiseen makuun sovitettuun), osittain modernisoituun, eri maakuntien ruokalaji- ja makupalettiin. Raaka-ainevalikoima käsittää Koreassa käytettäviä aineksia. Hiiligrillissä kypsyvät lihat, kalat ja äyriäiset sekä vihannekset, joiden kyljessä tarjoillaan seitsemän lisuketta kuten kastikkeita, pikkeleitä, salaatteja ja eri tyylisiä kimchejä.

Pöytään pääruoat tuodaan pöytähiiligrillissä. Syöminen tapahtuu joko puikoilla tai sormin – erityisesti, jos täytteet kääritään itse salaatinlehtiin. Viinien ja pienpanimo-oluiden rinnalla on tarjolla myös korealaisklassikoita kuten sojua ja makgeollia. Old Boyn sisustus on viritetty itäisille taajuuksille ja se tarjoaa usean eri tunnelman, jota musiikki tukee.

Äänestäjiltä
”Rohkeat maut, viihtyisä sisustus ja mielenkiintoiset makuelämykset. Really tasty food, every time spot on. Ruoka poikkeaa muista vastaavista ravintoloista Helsingissä. Ravintola, jossa olisi viihtynyt vielä pidempään koska salin ammattitaitoinen henkilökunta pitää asiakkaasta ja viihtyvyydestä huolta.”

Ludviginkatu 3-5, 00130 Helsinki
Verkossa
Facebook
Instagram

CategoriesYleinen

Facebook Comments