Madonna on The Cock-ravintoloisija Ville Relanderin ja NoHon yhteinen hanke Helsingin Kalliossa. Vanha tiilinen teollisuusrakennus antaa tunnelmallisen pohjan Italo-estetiikalle kattomaalauksineen ja suihkulähteineen. Ravintolassa on myös baari ja suojaisa terassi. 

Lista nojaa tunnettuihin klassikoihin ja perinteisiin:  bruschettaa, carpacciota, capresea, vitello tonnatoa sekä perinteisiä pizzoja ja itse tehtyä pastaa. Jälkiruokapuolella on tiramisua ja gelato pyöräytetään itse. Juomat noudattavat samaa ideaa, eli klassikoita piisaa. 

Madonna on italialaisempi kuin italialaiset itse eli se on peilikuva omista Italia-stereotypioistamme. Mutta sen Madonna tekee hyvin ja antaumuksella.

Äänestäjiltä
”Sympaattinen kokonaisuus, jossa kaikki osa-alueet (ruoka, palvelu, esillepano, sisustus ja mm. taustamusiikki) palvelevat täydellisesti kokonaisuutta. Ruoka on käsittämättömän herkullista ja visuaalisesti kaunista. Paikka on niin hurmaava, että sieltä ei halua lähteä pois, ja haluaisi kokeilla koko listan läpi. Miljöö ja tunnelma saavat hetkeksi uskomaan, että ollaan Italiassa.”

Haapaniemenkatu 5 B,  00530 Helsinki
Verkossa 
Facebook 
Instagram

CategoriesYleinen

Facebook Comments