Pastis on pieni palanen maalais-Ranskaa ja Pariisia Helsingissä. Pastis oli keittiömestari Timo ”Lintsi” Linnamäen paluu rakastamiinsa ranskalaisiin perusasioihin ravintola Murun perustamisen jälkeen. 50 Parasta -listalle sijoittuneet Muru, Finnjävel ja Fiasco? by Ultima kuuluvat samaan ravintolaryhmään, joten osaamista riittää.

Linnamäki on tulenpalavasti uskollinen ranskalaisen keittiön tekniikoille ja klassikoille, jotka osoittavat Pastiksessa, miksi ranskalainen keittiö on yhä tärkeä ja oleellinen osa nykykokkaamistakin. Pastis tarjoaa menuvaihtoehtoja 3-ruokalajin illallisesta monen ruokalajin Connoisseur-menuun asti. Viinit tietenkin tukevat kokonaisuutta.

Äänestäjiltä
”Perinteinen ravintolakokonaisuus, jossa ei kikkailla vaan tarjotaan perusvarmaa ranskalaista ruokaa hyvistä raaka-aineista. Ihka oikea pariisilainen bistro keskellä Helsinkiä huikeine makuineen. Ihana ja tunnelmallinen ranskalainen klassikko, joka ei petä koskaan: isoja makuja, laaja viinilista ja hyvä palvelu. Pakopaikka arjesta – kuin värikäs kukkakimppu tai sielukas chanson.”

Pieni Roobertinkatu 2, 00130 Helsinki
Verkossa
Facebook
Instagram

CategoriesYleinen

Facebook Comments