Mami on kokkivetoisen ravintoloitsemisen pioneereja Suomessa ja Turun ravintolaskenen maamerkki ja semiklassikko. Mamissa on kokkailtu oman pelikirjan mukaisesti väkevästi ja rakkaudellisesti jo 14 vuotta. Mahtava raaka-aineiden kunnioitus ja ihailtava konstailemattomuus ovat Mamin tunnusmerkkejä. Henkilökunnasta suurin osa ollut alusta asti, ja omistajatkin painavat edelleen piisissä aamusta iltaan.

Tunnelmaltaan ja tarjonnaltaan Mami on kortteliravintolan ja bistron välimaastossa. Turun historiallinen Aurajokiranta ja Vähätori antavat ravintolaan vahvan ajan ja paikan tunnetilan. Marko Rauhalan ohjaama keittiö pohjaa tuoreisiin raaka-aineisiin, jotka ovat usein paikallisilta tuottajilta. Keittiö toteuttaa vahvasti pohjoismaista ajattelua, jossa on viittauksia ranskalaiseen keittämiseen. Vauhtia saadaan myös Aasiasta.

Äänestäjiltä
“Superammattilaisia, jotka tietävät ja tuntevat ruoanlaiton perinteet. Konstailematon, klassinen keittiö. Tinkimätön raaka-aineiden kunnioittaminen maistuu ruoassa ja yhdistyy miellyttävään, huomaavaiseen palveluun. Pieni suuri ravintola. Paranee vanhetessa! Upealla paikalla Aurajoen kupeessa. Turkulainen klassikko, joka pitää pintansa eikä petä koskaan.”

Linnankatu 3, 20100 Turku
Verkossa
Facebook 
Instagram

CategoriesYleinen

Facebook Comments