Vuoden 2020 elokuussa avautuneen Kitchen & Bar Gustavin ravintoloitsijoiden Juha Eskelisen, Elisa Honkavuoren ja Roope Kotilan innostus on säteillyt etelään asti. Kolmikon Lappiin luoma persoonallinen ravintola on saanut huippuammattilaiset vaihtamaan pääkaupunkiseudun Rovaniemeksi. Vastaava muuttoliike on nähty aikaisemmin vain hiihtokeskuksissa, mutta pelkästään sesonkina. Gustavin keräämä ammattitaito on merkittävää koko Rovaniemelle.

Sosiaalinen ja rento yhdessä syöminen on ollut ruokalistan rakentamisen perustana – sekä tarina Gustavista, joka on visiteerannut maailman parhaissa ravintoloissa ja viinitarhoissa. Ravintolan lupaus on maukas, yksinkertainen, kaunis ja hyvistä raaka-aineista valmistettu ruoka, johon hyvän hinta-laatusuhteen viini sekä kekseliäät cocktailit sovitetaan. Kesäisin kadulle avautuu kahvila-baari. Keminmaan Ninjan johtama keittiö on uusi raikas tuulahdus Napapiirillä.

Äänestäjiltä
”Enempää ei voisi ravintolakokemukselta toivoa. ‘Kaikki on just niinku pittää.’  Täydellisesti huomaansa tempaava ja yllätyksellinen – ei siten, etteikö se olisi hyvä, vaan palavalla intohimolla ja tekemisen meiningillä. Paikalliset raaka-aineet ovat pääosassa ilman Lappi-kliseitä. Cocktailienkin laatu on huipputasoa. Vei Rovaniemen ravintolaskenen kerralla kuuhun.”

Verkossa
Facebook
Instagram

CategoriesYleinen

Facebook Comments