Kuurna on vaikuttanut Helsingin ravintolakartalla jo vuodesta 2005 lähtien ja se toi kokkivetoisen, matalan kynnyksen bistroajattelun muassaan. Helsingin Kruununhaassa sijaitseva Kuurna oli romanttinen brutal bistro jo ennen käsitettä, jossa karu ja riisuttu sisustus, mutta hyvät raaka-aineet, käsityö, oivaltava ja herkullinen ruoka kohtaavat mainiolla hinta-laatu -suhteella.

Kuurnan uusi tuleminen tapahtui, kun ravintolassa jo työskennelleet keittiömestari Tom Hansen ja salista vastannut Laura Hansen ostivat työpaikkansa omaksi, ja nyt Kuurna on monien mielestä parempi kuin koskaan. Ruoissa on rohkeutta ja makumaailmassa on ronskia kekseliäisyyttä. Kuurnan viinitarjonta venyy klassisista naturaaleihin, ja tarjolla on sekä sosiaalisesti että ekologisesti kestäviä tuottajia.

Äänestäjiltä
“Nerokasta ruokaa, idyllinen bistromiljöö ja mahtava vibe omistajien myötä. Ihan parasta! Rakkaus tekemiseen välittyy tunnelman aitoutena asiakkaalle. Asiat tehdään niin, että asiakas palaa aina takaisin. Kaikki on kohdillaan ilman hienostelua, ja ravintola on vakiinnuttanut paikkansa (ravintola-alankin ihmisten keskuudessa). Stadin paras pippuripihvi. Maailman romanttisin mesta!”

Meritullinkatu 6, 00170 Helsinki
Verkossa
Facebook
Instagram

CategoriesYleinen

Facebook Comments