Kaskis-ravintolan spin-off -idea Kakolanruusu on ehtinyt jo pyörähtää täyden kierroksen ja palata ison rempan ja kehittelyn jälkeen persoonallisten ravintolaympäristöjen ja -kokemusten kärkeen. Vanhan, pahamaineisen Kakolan vankilan tiloissa (ja pihaterassilla) toimiva ravintola ottaa vauhtia sesongeista ja lähialueen raaka-aineista sekä pohjoisesta keittämisen tyylistä avotuligrilleineen. Jälki on rosoista, romuluista, brutaalia ja rouheaa, mutta maut ovat syviä ja leveitä, joita oivaltavat viinit ja naapurissa toimivan Kakola Brewingin oluet tukevat. Annokset on suunniteltu jaettaviksi.
Kakolanruusuun menosta voi itsessään tehdä ohjelmanumeron joko kiipeämällä mäelle portaita pitkin tai turvautumalla kiskoköysihissi funikulaariin.

Äänestäjiltä:

”Mahtava miljöö. Simppeliä ja erittäin maukasta ruokaa, josta aidosti aistii, että se on tehty tunteella ja intohimolla. / Innovatiivinen toteutus aina korkealuokkaisista raaka-aineista. Kauden tuotteet ovat hyvin esillä. / Yllättävä sijainti, aina iloinen palvelu, käsin kirjoitettu ja hyvin kuratoitu viinilista, ja mitkä maut! / Huippumesta ja mikä lokaatio! / Kaskiksen rennompi pikkuveli, jossa on isommat maut ja palvelu on ihanaa.”

Graniittilinnankatu 2, 20100 Turku
Verkossa
Facebook
Instagram

CategoriesYleinen

Facebook Comments