V

Viinin supersyksy jatkuu: Unearthed Wines tuo Helsinkiin kolmekymmentä huipputuottajaa Italiasta

Yhteistyössä: Vino Nostrum

Helsingissä vietetään 2017 todellista viinin supersyksyä. Tuorein lisäys kaupungin kattaukseen on ensimmäistä kertaa järjestettävä ja poikkeuksellisen kiinnostava Unearthed Wines -tapahtuma Astoria-salissa 18.11. Paikalle odotetaan runsain määrin viininystäviä.
Tapahtuma tuo Helsinkiin 30 italialaista huipputuottajaa, joiden viinit ovat edustettuina suomalaisen Vino Nostrum -viinikaupan valikoimissa. Luvassa on 150 viinin kattaus eri puolilta Italiaa luonnonmukaisten tuottajien terävimmästä kärjestä.

Mikä parasta, kävijät voivat tilata tapahtuman suosikkiviinit suoraan kotiovelle. Helppoa, maistuvaa ja vaivatonta.

Vino Nostrum on luonnonmukaisiin viineihin erikoistunut verkkokauppa, jonka valikoiman viinit ilmentävät kasvupaikkaansa, ovat klassisen herkullisia ja korkealaatuisia.
Luvassa on myös harvinaista herkkua kahden Master class -luennon muodossa. Osallistujat pääsevät muun muassa maistamaan jo loppuunmyytyjä huippuvuosikertoja Nebbiolo-viinejä Barbarescosta.

Unearthed Wines on ilahduttavan edullinen viinitapahtuma. Kahden euron arvoisella maistelulipukkeella maistat yhden tilan kaikki viinit!

Tapahtuma onkin ennen kaikkea poikkeuksellinen mahdollisuus tutustua viineihin ennen ostopäätöksen tekemistä. Omat suosikit voi tilata suoraan kotiovelleen Vino Nostrumin verkkokaupasta.
Katso video, jossa tapahtuman luojat Thomas ja Saara Pahlberg kertovat mistä Unearthed Winesissa ja Vino Nostrumissa oikein on kyse.

Viisi Tähteä -median ystäville on oma alennuskoodi, jolla saa -15% lokakuun aikana ostetuista pääsylipuista. Alennus koskee myös master class luentoja!

Kassajärjestelmän kysyessä kuponkia, kirjoita kenttään ”Viisitähteä” aktivoidaksesi alennus.
Kaikkien pääsylippujen ostaneiden kesken arvotaan matka kahdelle hengelle Italiaan viinitilalle. Kahden päivän matka tehdään maalis-huhtikuussa vuonna 2018. Palkintoon sisältyy kahden hengen lennot Helsingistä Milanoon, viinitilavierailu ja kahden yön majoitus. Palkinnon arvo noin 1200 euroa. Tsekkaa tarkemmat osallistumisohjeet sivustolta.

CategoriesVideot Viini

Facebook Comments