T

Tahko sai yli 400 kehittämisideaa

Heinäkuussa järjestetty Next Tahko -ideointikilpailu keräsi 431 ehdotusta Tahkon matkailukeskuksen kehittämiseksi. Ehdotuksien määrä ja kirjo yllättivät savolaisen lomakeskuksen puuhamiehet perusteellisesti.
”Odotimme muutamaa kymmentä ehdotusta, mutta nyt tulikin kymmenkertainen määrä. Joukossa on joitakin odotettuja ehdotuksia, mutta myös erittäin innovatiivisia ja pitkälle tähtääviä ideoita. Ideat haastavat meidän nykyisiä ajatuksia positiivisella tavalla, ja juuri tätä toivoimme”, iloitsee Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ville Puustinen.
Kaikki ehdotukset eivät olleet Tahkolle uusia.
”Ehdotuksissa on joitakin olemassa oleviakin asioita, kuten golf-kenttä, kylpylä tai Islanninhevosvaellukset.  Näiden kohdalla on selkeästi kyse lisämarkkinoinnin tarpeesta”, toteaa toimitusjohtaja Wille Markkanen.
Nykyisten palveluiden kehittämistä esitettiin myös runsaasti.
”Esimerkiksi Tahkon maasto- ja alamäkipyöräilyn mahdollisuudet on huomattu, ja pyöräilyyn liittyen tulikin runsaasti ideoita. Hyvä näin, sillä tämä sektori on jo selkeästi ollut kehittämispuheissa valmiiksi ja kilpailu vahvistaa näitä ajatuksia”, Puustinen sanoo.
Ideakilpailuun tulleet ehdotukset ovat raadin pohdittavina. Parhaan ehdotuksen tekijä palkitaan majoituspaketilla Tahkolle.

CategoriesMatkalla
Tags

Facebook Comments