R

Royal Ravintolat perustaa Hawaii-ravintolaryppään – Ville Relander ja Richard McCormick vetäjiksi

Royal Ravintolat -konserni perustaa helsinkiläisen ravintolakaksikon Ville Relanderin ja Richard McCormickin kanssa uuden Hawaii-ravintolaryhmittymän. Ravintolaperheeseen liittyvät The Cock, Holiday ja Sandro-ravintolat.
Ensi kesänä mukaan kokonaisuuteen tulee Helsingin Iso Roobertinkadulle avautuva kasvisravintola. Yritysajärjestelyiden myötä Relander ja McCormick liittyvät Royal Ravintoloiden osakkaiksi.
“Helsingillä on valtavasti potentiaalia nousta kansainvälisesti halutuksi ruokakaupunkikohteeksi ja Hawaii-ravintolaryhmä antaa meille huikean mahdollisuuden olla omalta osaltamme tätä tavoitetta tukemassa”, kertoo aiemmin Helsingin kaupungin ruokakultturihankettakin vetänyt Relander sanoo.
Syksyyn mennessä Hawaii-ravintoloihin kuuluu vähintään seitsemän ravintolaa. Relander ja McCormick pitävät tärkeänä, että jokainen heidän operoimansa ravintola on uniikki ja persoonallinen kokonaisuus.
”Ravintolamme ovat ainan avoimen monikulttuurisia. Erilaisten taustojen ja näkemysten vuorovaikutus varmistaa meille jatkuvan mahdollisuuden oppia uutta sekä makujen, että yleisen fiiliksen osalta. Sama värikkyys näkyy myös ruoassamme,” McCormick tähdentää.
Royal Ravintolat -ketjuun kuuluu 36 yksilöllistä ravintolaa sekä 22 Hanko Sushi– ja 6 Pizzarium-ravintolaa eri puolilla Suomea. Ne työllistävät yli 800 henkilöä. Liikevaihtotavoite vuodelle 2017 on yli 100 miljoonaa euroa.
Hawaii-ravintolaryhmään kuuluu perustettaessa viisi ravintolaa: The Cock, Holiday Bar, Sandro Kallio, Sandro Eira ja Sandro Kortteli. Kesällä Espoon Tapiolan Ainoa-kauppakeskuksessa avautuva Sandro Tapiola sekä yhteistyössä Alex Niemisen kanssa Iso Robertinkadulle avautuva kasvisruokiin erikoistunut baari-ravintola liittyvät myös Hawaii-ravintolaryhmään.

CategoriesRavintolat

Facebook Comments