R

Ravintolan keittiön johtaminen ja valvonta käy kännykällä

Restelin keittiöiden koekäyttämä Fredman Pro -palvelu on saatavissa nyt kaikkin ravintoloihin. Ammattikeittiöiden johtamisen ja omavalvonnan mobiilisovelllus voidaan nyt ladata älypuhelimiin ja tabletteihin Google Play -kaupasta.
Sovellus vie keittiön johtamisen ruutuvihkoista digiaikaan. Kaikki työtehtävät keittiön siivoukseen, omavalvontaan ja pintapuhtausnäytteisiin liittyen on mahdolllista hoitaa mobiilisovelluksella.
Palvelussa on mahdollisuus aikatauluttaa työtehtävät, jolloin käyttäjää ohjataan tekemään ne tiettyinä päivinä. Henkilökunta saa keittiön päivittäisistä tehtävistä muistutukset mobiililaitteeseen tai perinteiseen käsipäätteeseen, jolla myös kuitataan tehtävät hoidetuksi. Tuloksena keittiöstä poistuvat kynät ja ruutulehtiöt, aikaa säästyy ja ruokahävikin määrä vähenee.

Kuva: Fredman Oy.
Kuva: Fredman Oy.

Mobiilisovelluksen testikäyttäjinä toimineet Restelin työntekijät ovat kiittäneet palvelun helppokäyttöisyyttä ja sitä, että sen myötä omavalvonnan tulosten käsin kirjaaminen loppuu keittiöstä kokonaan. Restel ottaa Fredman Pron käyttöön sadassa toimipisteessä alkuvuoden aikana.
”Keittiöiden toimintaa johtavan näkökulmasta tärkeä valintakriteeri palvelun käyttöönottamiselle on viranomaisvaatimusten jatkuva ajan tasalla oleminen. Fredman Pron myötä voimme keskittyä keittiössä siihen, mistä asiakas maksaa ja nostaa samalla laatua ja toiminnan tehokkuutta”, sanoo ruokatuotantopäällikkö Ville Parkkinen Resteliltä.

CategoriesRavintolat

Facebook Comments