R

Ravintola Lasipalatsi avaa jälleen ovensa

Pitkään remontissa ollut helsinkiläinen klassikkoravintola Lasipalatsi avaa ensi maanantaina jälleen ovensa. Vaikka tila on läpikäynyt yli vuoden kestäneen remontin aikana mittavia muutoksia ja on rakennettu osittain uudestaan, moni asia on pysynyt ennallaan.
Lasipalatsin suurin muutos koskee ravintolasalia, joka kasvaa merkittävästi aiempaan verrattuna. Tilassa toiminut baaritiski on siirretty toisaalle, mikä vapauttaa saliin 80 lisäpaikkaa ruokailijoille. Baari toimii vastaisuudessa heti portaiden yläpäässä tilassa, joka ei ollut ravintolan käytössä remonttia edeltäneinä vuosina.
Ravintolaan on rakennettu kolme lisäkabinettia, jotka mahdollistavat yksityistilaisuuksia järjestävien asiakkaiden palvelemisen entistä paremmin. Lasipalatsin sydän, kokkien näyttämönä toimiva keittiö, on rakennettu kokonaan uudestaan muutostöiden yhteydessä.
Eräs asia ei silti muutu: klassikoita sisältävään ruokalistaan ei ole kajottu. Ravintola järjestää myös vastaisuudessa blini- sekä poroviikot, joten Lasipalatsin paluu nojaa vankasti pysyvyyteen.

CategoriesRavintolat

Facebook Comments

Comments are closed.