M

Myyrmäen Redari avaa reilun viikon kuluttua

Vantaan Myyrmäen legendaarinen The Happy Red Onion avaa ovensa parin kuukauden remontin jälkeen perjantaina 19. elokuuta. Remontin aikana ravintolan sisätilat on uudistettu lähes täysin. Keittiön erikoisuutena on aito Josper-puuhiiliuuni.
The Happy Red Onion parantaa koko Myyrmäen alueen ruoka- ja ravintolatarjontaa. Ruokalistan on suunnitellut mestarikokki Risto Mikkola yhdessä henkilökunnan kanssa.
Mikkola on rakentanut noin parinkymmenen annoksen ruokalistan. Maailmalla huippuravintoloiden suosima puuhiiliuuni antaa ruokaan aitoa grillin makua. Keittiö avautuu mukavasti saliin, joten asiakkaat voivat katsella kokkeja valmistamassa maukasta ruokaa.

The Happy Red Onion sijaitsee Myyrmannissa aivan aseman vieressä.
The Happy Red Onion sijaitsee Myyrmannissa aivan aseman vieressä.

Aito barbeque-grilli vetonaulana

”Teemme kaiken ruoan aidoista raaka-aineista alusta loppuun saakka. Josper-uuni on koko keittiön sielu ja ydin. Siinä ruoka kypsyy aitojen hiilien päällä. Ne antavat pihveille ja hampurilaisille loistavan grillin ja savun maun”, Mikkola selittää.
Ravintolan arkilounas paranee entisestään. Valikoimaa täydentävät raikkaat salaatit ja pizzat, joita voi myös ostaa take away -annoksina mukaan.
”Oluenystäville tarjolla on 12 hanan patteristo sekä yli 50 suomalaista ja kansainvälistä laatuolutta. Niiden lisäksi tulevat siiderit ja long drinkit sekä laadukas viinivalikoima. Koulutettu henkilökuntamme osaa suositella parhaan juoman jokaiseen tunnelmaan ”, ravintolajohtaja Annukka Autti esittelee.
Tyyliltään The Happy Red Onion on amerikkalaistyylinen ruoka- ja seurusteluravintola, joka tunnetaan myös nimillä Redari ja Dondo. Remontissa on säilytetty vanhan Redarin henki.  Paikka kuuluukin Vantaan tunnetuimpien ravintoloiden joukkoon.
Uusi kehärata antaa mahdollisuuden tulla aina Tikkurilasta, Pasilasta ja Helsingin keskustasta saakka viettämään iltaa Redariin. Ravintola sijaitsee aivan Myyrmäen aseman vieressä. Väkeä ravintolaan mahtuu jopa 500 henkeä.  The Happy Red Onion on toiminut Myyrmäen ja lähiympäristön menopaikkana vuodesta 1994.

CategoriesRavintolat

Facebook Comments