L

Lidl avaa Duo Deluxe -ravintolan yhteistyössä Hans Välimäen ja Eero Vottosen kanssa

Royal Ravintoloiden kunnianhimoinen tavoite saada Palacelle kolme Michelin-tähteä on toteutumassa. Michelinin organisaatio vuotaa tunnetusti kuin seula, ja luotettavalta taholta on saatu tieto, että Palace saa ensi vuoden helmikuussa maksimimäärän tähtiä.
Palacen, Hans Välimäen ja Eero Vottosen keskinäinen sopimus on tavoitteen täyttyessä katkolla, ja juuri tähän Lidl iskee. Se on tarjonnut once-in-the-life-time -sopimusta kaksikolle perustaa lähes pohjattomalla budjetilla Duo Deluxe -ravintolan, jonka tavoitteena on nousta World’s 50 Best Restaurants -listan ykköseksi.

Lidlin koko ketjun liikevaihto on suurempi kuin koko Suomen valtion tulo-ja menoarvio, joten taustaresursseista asia ei jää kiinni.

Tavoitteen täyttymiseksi Lontoosta on palkattu sama viestintätoimisto, joka on hoitanut menestyksellisesti Noman maailmanlaajuista julkisuusstrategiaa.
Ajoitus operaatiolle on kohdillaan, sillä uusi Noma 2.0 on kohdannut kritiikkiä, ettei se ole kyennyt uudistumaan, vaikka maailman ruokayleisö on valmis täysin uuteen ilmiöön.
Lidlin hyvistä yhteiskuntasuhteista kertoo se, että Duo Deluxe -ravintola aukeaa eduskuntatalon kahvilan yhteydessä oleviin kabinetteihin, joissa on 36 asiakaspaikkaa.
Erityisesti keskustapuolue on ajanut ravintolan sijoittumista eduskuntatalolle, koska vastoin yleistä käsitystä, puolueen kansanedustajat eivät juurikaan syö kotimaisista raaka-aineista valmistettuja perinneruokia vaan nyt tähytään maailmalle, kiinnostavien makuelämysten äärelle.
Viedäänhän Suomesta nykyisin sianlihaa mm. Kiinaan, joten tavoitteena on integroida aasialaisista keittiöistä jokin uusi ruokalaji suomalaiseksi samaan tapaan kuin riisi on karjalanpiirakan sydän tai pizza on muodostunut Suomen myydyimmäksi elintarvikkeeksi.
Ravintolan yhteyteen avautuu myös Lidlin leipomo. Ravintolahankkeen kunnianhimosta kertoo se, että eduskuntataloon on tarkoitus avata käsityöläispanimo sekä tislaamo, joista on lähtenyt kutsukilpailu alan toimijoille.
Duo Deluxe -ravintola aukeaa samana päivänä, kun Palace saa tavoittelemansa kolme tähteä. Uuden ravintolan aukeamisen juhlistamiseksi on suunniteltu mm. Suomen ilmavoimien hävittäjien ylilentoa sekä Tapparan ohimarssia.

CategoriesYleinen

Facebook Comments