H

Haluatko suunnitella Kyrölle juoman? – Näin haet mukaan

Palkintoja napsineen Kyrö Distilleryn akatemia tekee paluun ja uudistuu.

Pohjanmaalaisen Kyrö Distilleryn Academy on tuottanut tislaamolle viime vuosina brändilähettiläitä baarimestarien joukosta. Nyt kolmantena toimintavuonna akatemia uudistuu ja laajenee tuotekehityksen puolelle.

Academyn jäsenet kehittävät tislaamolle ruistisleeseen pohjautuvan bitterin, joka on maustettu kotimaisilla yrteillä. Juoma lanseerataan rajallisesta saatavuudesta ja kokeellisesta näkökulmasta tunnetun Kyrö’s Study -sarjan alla.

”Tuote kehitetään kevään aikana, tislataan kesällä, ja julkaistaan syksyllä”, tislaamolta kerrotaan.
Viisi Tähteä otaksuu, että Kyrön bitteri tulee olemaan kotimaisiin raaka-aineisiin pohjaava versio italialaistyylisestä amarosta, joka tunnetaan monipuolisena bitterikategoriana. Negroni-cocktailin kansainvälisestä suosiosta hyötynyt amaro on ollut viime ajat nosteessa etenkin Yhdysvaltojen itä-rannikon cocktail-baareissa.

Kuinka haet Academyyn?
Hae Academyyn lähettämällä viesti osoitteeseen .
Kuvaile viestissä minkälainen bitteri maailmasta puuttuu ja miksi juuri sinun pitäisi päästä osallistumaan tuotekehitykseen.
Osaaminen cocktailien, yrttien, juomahistorian, palvelun, konseptoinnin tai aistinvaraisen työn saralla katsotaan eduksi.
Kyrö ei maksa palkkaa, mutta kattaa osallistujan matkakulut ja päivärahat.
Hakemuksia voi lähettää 24. helmikuuta saakka.


 

CategoriesVäkevät

Facebook Comments