K

Kiinteistökaupan mukana saa nyt sparrausta ja konsultointia liiketoiminnan kehittämisessä

Kiinteistöjen ja toimitilojen välittäjänä tunnettu RE/MAX laajentaa toimintaansa Suomessa. RE/MAX on tuonut tarjontaansa huoneistojen rinnalle liiketoimintaan liittyvien kauppojen välityksen ja konsultoinnin.

RE/MAX Commercial välittää asuntojen ja liikekiinteistöjen ohella pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Uuden palvelun tavoitteena on myydä kannattavaa liiketoimintaa eteenpäin.

Palvelu auttaa perikuntia jalostamaan yrityksiä, jotka muuten uhkaisivat jäädä ilman jatkajaa. Konsepti sopii myös yrittäjille, jotka toivovat voivansa siirtyä eläkkeelle, mutta haluavat nähdä elämäntyönsä jatkavan edelleen.

”Vaikka yrityksellä on terveellä pohjalla oleva liiketoiminta, vakiintunut asiakaskunta ja hyvin palvelevat toimitilat, seuraajaa ei aina löydy lähipiiristä. On katastrofi heittää vankaksi rakennettu pohja pois sen sijaan, että uusi toimija voisi hyödyntää sitä”, RE/MAX Commercial -yrittäjänä työskentelevä Mari Kärkkäinen perustelee.

Ravintolakaupan yhteydessä välittäjä voi tarjota kiinteistössä toimivan yrityksen kehittämispalvelun.

Alkutaipaleella oleville tai liiketoimintaansa uuteen suuntaan laajentaville yrittäjille Commercial tarjoaa valmennusta ja liiketoiminnan konsultaatiota.

”Pystymme auttamaan uutta yrittäjää digitalisaatiossa, kaupallistamisessa, asiakkaiden profiloinnissa, tuotteistamisessa, markkinoinnissa, yrityksen kasvun valmistelussa ja henkilöstöasioissa − kaikessa mitä kukin yrittäjä uudessa tilanteessa tai kasvua hakiessaan tarvitsee”, Kärkkäinen sanoo.

Tarvittaessa kiinteistönvälitytsfirma auttaa yritystoimintojen kehittämisessä ennen myyntiin laittamista, jotta hinnan määrittely on mahdollista ja ostaja pääsee heti vauhtiin uuden yrityksensä kanssa.

CategoriesYleinen

Facebook Comments