J

Juuren perustajat avaavat ravintoloita Kaartinkaupunkiin

img_7409Kaartinkaupungin elävöityminen ottaa askeleen eteenpäin vuoden 2017 loppuun mennessä, kun muun muassa Rakennusviraston sisältäneeseen kortteliin nousee 16.000:n kerrosneliömetrin Kasarmikatu 21 -kiinteistökompleksi. Ahlström Capitalin, YIT:n ja HGR Property Partnersin suururakka tulee avautuessaan toimimaan noin tuhannen ihmisen työpaikkana sekä tarjoamaan ravintola- ja kokoustiloja sadoille.
Kiinteistön ravintolatoiminnasta vastaa Zipuli Oy, joka tunnetaan paremmin ravintola Juuresta, Latvasta sekä Pihka-lounasravintoloista. Ravintola- ja tapahtumatilojen pinta-ala on noin 1600 neliötä, joka tulee täyttymään premium-tason Pihka-ravintolasta sekä Pohjoisen Makasiinikadun puolella toimivasta bistrosta, jonka konsepti on suunnitteluvaiheessa. Zipulin toimitusjohtaja Ilja Björsin mukaan luvassa on ravintola, jonkalaista Helsingissä ei ole vielä nähty. Lisäksi tiloissa tullaan näkemään salaattibaari sekä kahvilatoimintaa.
”Jos keittiö on kodin sydän, niin miksei myös toimistotalon? Kasarmikatu 21:n tiloissa tullaan tarjoamaan ravintolatoimintamme perustan mukaisesti intohimolla valmistettuja maukkaita lounaita sekä toteutetaan ruokailuun liittyviä talon toimintoja”, Björs toteaa.

CategoriesYleinen

Facebook Comments