H

Helsinki Distilling Companylle kultamitali Berliinissä: "Elähdyttää saada tunnustusta"

Mikäpä olisi ihanteellisempaa kuin voittaa pääpalkinto päämarkkina-alueellaan? Juuri näin pääsi käymään the Helsinki Distilling Companylle, joka nappasi kultaa Destille Berlinissä Helsinki Dry Ginillä. Vuosittain järjestettävä Destille Berlin on Euroopan merkittävin riippumattomien tislaamojen messutapahtuma ja pientuottajien kilpailu. Helsingin Teurastamolla on tänään iloista väkeä.
”Destille Berlin on merkittävä kilpailu nimenomaan kaltaisillemme laatuun panostaville käsityöläistislaamoille. Pidän erityisen tärkeänä tätä, että tuli toinen voitto peräjälkeen. Yksittäinen voitto voi olla onnekas sattuma, mutta kaksi voittoa todistaa jo aidosta arvostuksesta. Elähdyttää, kun saadaan tunnustusta!”, HDCO:n hallituksen puheenjohtaja Kai Kilpinen juhlii.

Jästipäisempikin alkaa ymmärtää, että Teurastamolla tuotetaan maailmanluokan tisleitä.

Ginin ansaitsema kultamitali ei jäänyt HDCO:n ainoaksi palkinnoksi messuilla, sillä myös tyrnipontikka palkittiin hopeamitalilla hedelmätisleiden sarjassa. ”Tyrnipontikan menestys ilahdutti, koska hedelmätisleet ovat keski-eurooppalaisten leipälaji, jossa heitä ei ole helppo miellyttää”, Kilpinen sanoo. HDCO on tiettävästi maailman ainoa tislaamo, joka valmistaa grapan kaltaista juomaa tyrnistä.
HDCO:n ginin mitalisade on jatkunut jo kolmatta vuotta. Jästipäisempikin alkaa ymmärtää, että Teurastamolla tuotetaan maailmanluokan tisleitä. Seuraavaksi jännitetään tälle vuodelle sijoittuvaa viskin lanseerausta. Eikai HDCO:n tislaajamestari Mikko Mykkänen voi onnistua vielä viskissäkin?

CategoriesVäkevät

Facebook Comments