H

Hans Välimäki franchising-bisnekseen – eka Pastabox avautui

Moni on ennakkoon ihmetellyt, mitä kaksi Michelin-tähteä napannut Hans Välimäki oikein meinaa, koska fast-casual pasta-annosten tarjoaminen pahvibokseista kauppakeskuksessa on yllättävä veto.
Mutta Hans ei olisi Hans, jos yllättävyys ja yritteliäisyys eivät päällystäisi valittuja polkuja Näsijärveltä Helsingin Itäkeskukseen.

Mikä on Pasta Box?

Ajatuksen uuden ravintolakonseptin kehittämisestä heitti alun perin ilmoille Pasta Boxin omistaja Anja Nyberg. Pohdittuaan asiaa Hans ja Maria Välimäen kanssa syntyi idea fast casual -pastaravintolasta. Idea oli kirkastunut Hansin eräällä Italian matkalla: mikäpä sen parempaa, kuin täydellisesti keitetty pasta kera itse tehdyn kastikkeen.
Siinä missä Michelin-tähditetty Grupp F12:n Melker Andersson tarjosi Tukholmassa kymmenisen vuotta sitten pizzoja saatesanoin: ”pizza on täydellinen ruoka”, miksei pastakin olisi.
Pasta Boxin tekijät halusivat tarjota suomalaisille laadukasta, nopeaa ja edullista ruokaa, jota voi nauttia hyvällä omallatunnolla. Kuten nimikin jo kertoo, pastat tarjoillaan bokseissa, jotka on helppo napata mukaan vaikkapa työpaikalle tai piknikille.
Kaiken perusta on Rummo-pasta, jonka tarina sai alkunsa Etelä-Italiassa vuonna 1846. Palkittua perheyritystä jatkaa jo kuudes sukupolvi.
Tässä Pasta Boxin periaatteet:
Pasta-annos valmistetaan aina tilauksesta, ei ikinä ennakkoon.
Pasta on aina al dente, ei milliäkään yli tai alle.
Jokainen kastike tehdään käsityönä Pastaboxin keittiössä.

Franchising-ketju tavoitteena

Pasta Box -konseptin omistaa AN Food Oy. Liiketoiminta pyörii franchising-periaatteella eli jokainen Pasta Box on yksittäisen yrittäjän vetämä. Tavoitteena on avata ripeästi uusia toimipisteitä, joten ravintolayrittäjiä etsitään.
Pasta Box Itäkeskus
Itäkatu 1-7 00930 Helsinki
010 574 7100
Ma-pe 11 – 21
, La 11 – 19, 
Su 11 – 18
www.pastabox.fi

CategoriesRavintolat

Facebook Comments

Comments are closed.