G

Gastro Helsinki lähettää apua Ukrainaan

Torstai on toivoa täynnä – ainakin Gastro Helsinki -messuilla! Gastron toinen päivä kutsuu horeca-alan ammattilaisia kiehtovana ja ajankohtaisena jatkuvan ohjelman pariin. Torstaina on poikkeuksellisesti mahdollista tehdä vastuullisia tekoja ja osallistua tempaukseen, jolla kanavoidaan humanitaarista apua Ukrainaan. Asialla on Suomen kokkimaajoukkue.

Suomen kokkimaajoukkue esittäytyy nykyisellä kokoonpanollaan Gastro Helsinki 2022 – messuillla ensimmäistä kertaa. Joukkue kilpailee läpi tapahtuman Viron maajoukkueen kanssa Gastro Champion 2022 -kisassa.

Torstaina varataan kuitenkin aikaa myös hyväntekeväisyyteen. Maajoukkueen Snack bar -pisteessä valmistuu silloin pieniä annoksia, joita Gastron messuvieraat voivat ostaa lennossa herkuteltavikseen.

Hurmaavien makujen ohella parasta tässä on se, että kokkimaajoukkueen torstain snack-myynti luovutetaan lyhentämättömänä Ukrainan hyväksi.

Summa paljastetaan messujen päätteeksi GastroHelsinki-lavalla. Suomen ja Viron kokkimaajoukkueiden joukkueenjohtajat Katja Tuomainen ja Taigo Lepik luovuttavat lahjoitussumman perjantaina 20.5. klo 16 alkavassa juhlavassa päätöstilaisuudessa.

Gastro Helsingin koko ohjelma: https://gastro.messukeskus.com/

Facebook Comments