E

ELO-säätiön vetäjä vaihtuu – uuden johdon tavoitteena Bocuse d'Orin Euroopan-karsinnat Suomeen 2022

MTK:n 100-vuotisohjelman päätuottaja Bettina Lindfors siirtyy ELO-säätiön toimitusjohtajaksi maaliskuun alusta lukien. Nykyinen toimitusjohtaja Seija Kurunmäki jatkaa työskentelyä omassa konsulttiyrityksessään.
VTM Bettina Lindfors siirtyy ELO-säätiöön Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitosta MTK:sta, jossa hän on työskennellyt mm. ruotsinkielisen tuottajajärjestön SLC:n tiedottajana sekä liiton 100-vuotisjuhlavuoden ohjelman päätuottajana.

Bettina Lindfors.

Lindforsin päätavoitteena on Bocuse d’Or -kokkikilpailun Euroopan-karsintojen järjestäminen Suomessa neljän vuoden kuluttua.
”Minua kiinnostaa tässä uudessa työssä se, että pääsen luomaan Suomesta kiinnostavaa ruokamatkailumaata ja hakemaan Bocuse d’Or Europe 2022 -kilpailua Suomeen”, Lindfors sanoo.
Elo-Säätiön tomitusjohtajana vuodesta 2003 lähtien toiminut MMM Seija Kurunmäki lopettaa työnsä maaliskuun lopussa.
”Suunnitelmani oli, että vedän Suomi 100 -juhlavuoden Syödään yhdessä -hankkeen ja lähden sen jälkeen toteuttamaan uusia unelmia oman yritykseni Kuule Oy:n puitteissa”, Kurunmäki kertoo.
ELO-säätiö eli Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö kokoaa kotimaiset ruokakulttuurin tekijät, näkijät ja resurssit yhteisen pöydän ääreen. Säätiö pyrkii lisäämään ruokakulttuurimme arvostusta kotimaassa sekä tekemään siitä myös kansainvälisesti kiinnostavan. ELO-säätiö järjestää vuosittain Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut sekä vastaa Suomen osallistumisesta Bocuse d’Or -kilpailuun.

CategoriesYleinen

Facebook Comments