D

Desmond Huhu tietää: EGG-ravintoloiden, Forenomin ja munamaisterin kolmiyhteys johtaa Tukholmaan

Jouni Toivasen, Samuli Karjulan, Matti Nevalan sekä pientuottajien omistama EGG-munaravintolakonsepti, joka vannoo lähiruokaan kananmuniin, vastuullisuuteen sekä terveellisyyteen, on nyt saamassa ketjun muodon myös käytännössä eikä vain alkuinnostuksen puheissa.
Ensi perjantaina Jyväskylässä aukeaa seuraava EGG-ravintola. Kiinnostavaksi sijainnin tekee se, että EGG on majoituspalveluyhtiön Forenomin operoimassa hostellissa kaupungin keskustassa Kauppakatu 20:ssä.
Desmondin suuret korvat ovat kuulleet, että EGG ja Forenom ovat muutenkin löytäneet toisensa.

EGG avaa ajan myötä ravintolan muihinkin Forenomin sopiviin kohteisiin kuudella paikkakunnalla.

Tammikuussa Helsingin Eerikinkadulle aukeaa 2.1.2018 seuraava EGG Forenom Aparthotellin tiloissa, jonka jälkeen Helsingissä on kolme ravintolaa, joista Mikonkadun WILD on Michelin-kokki Jouni Toivasen kokeellisten soolojen näyttämö. Katajanokan Kanavarannan ensimmäinen EGG pysyy kuin myyttinen sotkan muna, josta maailma syntyi.
Eikä tässä ole vielä kaikki: tammikuussa Suvi Widgren aloittaa EGG Internationalin toimitusjohtajana ja osakkaana. Suvi on muodin maailmasta ja hän myi alkuvuonna Stylehunter-yhtiönsä alla olleet, franchising-pohjaiset viisi Vilan muotiliikettä.

Kauppalehden tammikuinen Suvin haastattelu on valaiseva, miksi muotitausta ja EGG sopivat yhteen:
”Huomasin loppuvuosina, ettei muoti ole välttämättä tässä se pääjuttu vaan yrittäminen. Sytyin enemmän ihmisistä kuin vaatteista. Voisin myydä vaikka banaaneja, samat lainalaisuudet niissä on: ihmiset, johtaminen, palvelu ja kate.”
EGG International tarkoittaa sitä, että alkuvuodesta EGG avaa Tukholmassa pop-up -ravintolan markkinatutkimusta varten, ja jos homma pelittää, EGG avaa Forenomin Tukholman tiloissa. Tukholmassa jos missä tarvitaan konseptointikykyä ja brändin hallintaa. Muuten ruotsalaiset kiittävät ideasta ja tekevät sen paremmin itse.
Facebook-sivuillaan itseään tänään munamaisteriksi kutsuvalla Suvi Widgrenillä on heti näytön paikka.
Kuva Pixabay, Suvi Widgrenin Facebook-sivut

CategoriesDesmond Huhu

Facebook Comments