B

Bistro Gimis tekee kunniaa stadilaisuudelle

Tänään Helsingin Kampissa avautuva Bistro Gimis tekee kunniaa vanhalle Stadille sekä pääkaupungin katu- ja ruokakulttuureille. Ravintola on osa Radisson Blu Seaside Hotelin muodonmuutosta ja uuden sukupolven hotellikokemusta. Ravintola saanut nimensä vanhasta slangista. Gimis tarkoittaa kivaa ja erikoista.
”Stadin slangi elää uutta nousua myös nuoren sukupolven keskuudessa. Haluamme osaltamme olla mukana nostamassa tätä ilmiötä uuteen kukoistukseen”, perustelee nimivalintaa ravintolapäällikkö Mari Blomqvist.

Bistro Gimis henkii vanhaa sradilaisuutta ja retrofiilistä.
Bistro Gimis henkii vanhaa stadilaisuutta ja retrofiilistä.

Nimen lisäksi stadilaisuus ja katukulttuuri näkyvät ravintolan miljöössä ja tarjonnassa. Kortteliravintola Bistro Gimis tarjoaa modernia bistroruokaa rennolla otteella. Stadilaiset maut, liikkeellä olemisen fiilis ja meren läheisyys yhdistyvät hotellirakennuksen teolliseen historiaan sekä viereisen satama-alueen tunnelmaan.
”Keittiö tarjoaa stadilaista lähialueen ruokaa kuten lähivesiltä pyydettyä kalaa, makkaraa Sörnäisista ja leipää Hertsikasta. Jälkiruuaksi voi nauttia ensimmäistä kertaa ympäri vuoden Helsingin Jäätelötehtaan suosittuja jäätelöitä. Juomapuolella on tuotteita lähialueen pienpanimolta ja stadin henkeen kehitettyjä drinkkejä”, kertoo menun suunnitellut keittiöpäällikkö Jussi Oinas.
Ravintolan kabinetit on nimetty Seaside Hotelin edustalla 1990-luvulla sijainneen sukellusveneen mukaan. Bistro Gimiksen tavoitteena on muodostua sekä paikallisten että ympäri maailmaa hotellivieraiden kohtaamispaikaksi, jossa voi fiilistellä Stadin rikasta elämää.

CategoriesRavintolat

Facebook Comments