P

Pro Kala julkaisi kotimaisen kalan tietopankin: Vedestä ruokapöytään

Pro Kala on avannut Vedestä ruokapöytään -nettijulkaisun. Sivustolle on koottu artikkeleita ja kuvia kalaruoan maailmasta. Julkaisu kokoaa yhteen kalatoimialan koko ketjun.

Vedestä ruokapöytään -sivustolla seurataan kala-alan arkea sekä tutustutaan ihmisiin, jotka ovat mukana kalan matkassa vedestä pöytään saakka. Kohderyhminä ovat kalan käytöstä kinnostuneet kuluttajat, kotikokit sekä tietoa kaipaavat eri alojen ammattilaiset.

”Kalaruoalla ei ole ollut omaa mediaa, joten loimme sellaisen itse. Suunnitelmissamme on laajentaa julkaisua vuoden mittaan ja tehdä lisää yhteistyötä eri tahojen kanssa. Tätä kautta teemme uudenlaista sisältöä kalaruoan ystäville”, kertoo Pro Kala -yhdistyksen toiminnanjohtaja Katriina Partanen.

Uutisten ja haastatteluiden lisäksi julkaisussa on useita kalaruokiin liittyviä artikkeleita. Juttusarja Kalan matkassa kertoo kalatoimialan kuulumisia. Kuukauden kalasaalis -jutuissa puolestaan esittellään, mitkä kalat ovat sesongissa ja mitä vuodenaikaan sopivia ruokia niistä voisi loihtia.

Verkkosivusto on osoitteessa www.vedestaruokapoytaan.fi.

Kuvassa savusiika, punajuurta ja perunasalaattia. Kuva: Pro Kala ry

CategoriesRuoka

Facebook Comments