Y

Yökerhoyrittäjä Antti Raunion NPG-ravintolat yhteistyöhön pörssiyhtiö NoHo Partnersin kanssa

Yokerhoravintoloitsija Antti Raunion Night People Group ja ravintolajätti NoHO Partners avaavat karaokebaareja eri puolille maata. Kumppanit perustavat yhteisyrityksen. Uusin Wallis Karaoke Barin avaa ovensa Lapissa Levin hiihtokeskuksessa talven aikana.

Suomen suurin ravintolakonserni NoHo Partners ja yökerhoihin keskittynyt Night People Group NPG rakentavat yhdessä uusia Wallis Karaoke Bar -ravintoloita. NPG avasi ensimmäisen Walliksen Helsingin Katajanokalle kaksi vuotta siten. Nyt konsepti laajenee uusiin kaupunkeihin yhteisyrityksen kautta.

NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström kertoo yhtiöidien tiedotteessa, että ilta-, yö- ja viihderavintolatoiminta on ravintolatoiminnan kannattavin muoto Suomessa.

”Ihmiset satsaavat enemmän elämyksiin ja laatuun. Alan suurimpana yhtiönä meillä on tehtävämme muokata tarjontaa yhä enemmän tuohon suuntaan. Yhdessä Walliksen kanssa meillä on hyvät eväät viedä elämystämme myös muihin kaupunkeihin”, Vikström perustelee.

Seuraava Wallis avautuu Levin talvisesonkiin. Kuva: Wallis Karaoke Bar.

Toistasataa yökerhoa Suomeen perustamassa ja johtamassa ollut  NPG:n toimitusjohtaja Antti Raunio tähdentää, että intiimi Wallis on lunastanut hyvin asiakaslupauksensa pääkaupungissa. Ravintolan vuotuinen liikevaihto on kivunnut jo yli 1,5 miljoonan euron.

”Walliksen suosio on ylittänyt odotuksemme, ja paikka on rikkonut ravintolaurani myyntiennätykset per vuokrattu neliömetri”, Raunio kertoo.

NoHo Partnersilta Wallis saa suuren yhtiön taustatuen, joka mahdollistaa nopeamman kasvun kuin mitä Night People Group olisi itse pystynyt toteuttamaan.

”Vilkas, kehittyvä ja kävijämäärältään Suomen suurin hiihtokeskus Levi tulee olemaan seuraava yhteinen aluevaltauksemme”, Vikström toteaa.

NoHo Partners Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut pörssiyhtiö. Konserniin kuuluu noin 250 ravintolaa Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. Night People Group Oy on perustettu vuonna 2011. NPG:llä on 17 ravintolaa kuudella eri paikkakunnalla.

Pääkuva: NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström (vas.) ja Night People Groupin toimitusjohtaja Antti Raunio. Kuva: Kai Joronen.

CategoriesKansi Ravintolat

Facebook Comments