I

IS: Suomen 50 Parasta Ravintolaa -palkitun Mikko Utterin varauskirja täynnä pitkälle kevääseen

Yhden miehen ravintola työllistää täysin kokki Mikko Utterin. Sana ruokabaarista on kiirinyt niin hyvin, että tulijoita riittää. Varauslista on täynnä keväälle saakka, kirjoittaa Ilta-Sanomat.
Mies, hella ja huone sekä valikoima paikallisia sesongin parhaita raaka-aineita. Lohjalla pientä yhden miehen ruokabaariaan pyörittävä Mikko Utter sijoittui runsas viikko sitten julkaistulla Suomen 50 Parasta Ravintolaa -listalla yllättäen sijalle 22.
”Ravintolassa on vain kahdeksan asiakaspaikkaa. Kattaukset elävät kauden mukaan. Jokainen ilta on uniikki kokemus, sillä Utter tekee itse kaiken ja huolehtii samalla vieraiden viihdyttämisestä”, perusteluissa todetaan.
Sana ruokabaarista on kiirinyt niin hyvin, että tulijoita riittää. Ilta-Sanomien tavoittama Utter kertoo, että varauslista on täynnä keväälle saakka. Viime syksykin meni yli 95 prosentin täyttöasteella.
”Tietää tehneensä jotakin hyvin, kun asiakas tulee toisenkin kerran. Asiakkaat tulevat pääosin lähialueelta, mutta se tuntuu myös hyvältä, että tänne tullaan joskus Turusta asti”, Utter sanoo lehtihaastattelussa.
Mikko Utter
Kauppakatu 16, 08100 Lohja
www.mikkoutter.fi
www.facebook.com/MikkoUtter
@mikkoutter
50 Parasta Ravintolaa Suomessa

CategoriesYleinen

Facebook Comments