K

Keittiöpäällikkö Timo Lepistö on nimitetty Kanrestan laatu- ja vastuullisuuspäälliköksi

Ravintolaketju Kanresta Oy:n laatu- ja vastuullisuuspäälliköksi on nimitetty Timo Lepistö. Hänen vastuullaan ovat yhtiön yli 30 ravintolan ruokatuotteen strategiset kehityshankkeet sekä ruoan konseptikehitys. Lepistön tehtäviin kuuluu myös Kanrestan vastuullisuuden kokonaisuus.

Timo Lepistön kädenjälki on näkynyt monissa kuten, kuten Safkassa, Groteskissa ja Finlandia-ravintolassa. Hän on kotimaisten pientuottaja- ja luomuraaka-aineiden sekä vastuullisuuden edelläkävijöitä. Lepistö on myös kestinnyt maailman huippupoliitikkoja ja -vaikuttajia Suomen Moskovan-suurlähetystössä sekä Suomen YK:n pysyvässä edustustossa Genevessä.

”Kanrestassa minulle merkityksellistä on sen omistuspohja ja sen kautta yhteiskuntavastuun kantaminen omalta osaltani”, kertoo talon sisältä Finlandia-ravintolan keittiöpäällikön tehtävästä siirtyvä Lepistö

Lepistö vastaa myös vuoden vaihteessa Helsingin Kaivopihalle avautuvan ravintolalähtöisen liike-elämän kohtaamispaikan Helsingerin ruokatuotteesta.

”Helsingeriin on panostettu paljon tämän kevään aikana. Päivä aloitetaan korkealuokkaisella aamiaisella, jatketaan bisneslounaaseen, joka koostuu harkituista ruokalajeista nivoutuen kiinnostaviksi kokonaisuuksiksi ja se päättyy hyvin viimeisteltyyn illalliseen”, Lepistö kertoo

Keittiöpäällikkö Timo Lepistö.

Lepistö sparraa uudessa työssään yrittäjämäisellä mallilla toimivien Kanrestan ravintoloiden keittiöpäälliköitä ruokatuotteen kehittämisessä.

”Uudessa tehtävässäni pääsen kehittämään intohimoni ytimessä olevia asioita erilaisiin ravintolaympäristöihin. Autan Kanrestan tiimejä hiomaan loppuun asti asiakastyytyväisyyttä, ruoan laatua sekä hankinnoista hävikkiin ulottuvaa vastuullisuutta.”

Kanresta Oy on vastaa lukuisista kulttuuri- ja tapahtumatalojen ravintoloista Suomessa. Konsernilla on 31 ravintolaa kahdeksalla paikkakunnalla. Vuonna 2019 yrityksen liikevaihto oli noin 30 miljoonaa euroa.

Kuvat: Kanresta.

CategoriesRavintolat

Facebook Comments