J

Jasper Pääkkönen osti Antero Vartian osuuden Löylystä

Näyttelijä Jasper Pääkkönen on lunastanut kansanedustaja Anterio Vartian (vihr.) osuuden Helsingin Hernesaaren rannassa sijaitsevasta Löyly-sauna- ja ravintolakokonaisuudesta. Vartia kertoi perjantaina totetuneesta kaupasta Facebook-sivullaan.

”Kun ryhdyimme Jasperin kanssa rakentamaan Löylyä, emme tienneet mitä haasteita tulisimme kohtaamaan. Tiesimme ainoastaan, että haasteita tulisi ja ne tulisivat olemaan vaativia. Tietoisesti päätimme, että asioita on turha murehtia etukäteen, sillä tärkeintä oli tarttua toimeen”, Antero Vartia kirjoittaa Facebookissa neljä vuotta sitten alkaneesta yhteisestä taipaleestaan Jasper Pääkkösen kanssa.

Vartian mukaan eteenpäin kaveruksia ajoi intuitio sekä ajatus siitä, että he saisivat rakentaa jotain ainutlaatuista, pysyvää ja arvokasta. Nyt poliitikkoa odottavat uudet haasteet, ja hän aikoo jatkossa tehdä työtä ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi.

”Sama intuitio puskee minua jälleen eteenpäin. Tämän tunteen ajamana myin perjantaina osuuteni Löylystä Jasperille, sillä on aika päästä rakentamaan jotain uutta ja arvokasta.”

Löyly on 1800 neliömetrin saunakompleksi Helsingin Hernesaaressa. Pääkkösen ja Vartian vetämä hanke valmistui toukokuussa 2016. Avanto Arkkitehtien suunnittelema kompleksi on rakennettu puusta. Löylyn rakennuskustannukset olivat noin kuusi miljoonaa euroa. Löylyn käytännön toimintaa operoi Restamax.

Påääkuvassa Antero Vartia (vas.) ja Jasper Pääkkönen. Kuva: Julius Konttinen / Restamax.

CategoriesKansi Matkalla

Facebook Comments