H

Helsingin edustan varuskuntasaaren ravintoloille uusi yrittäjä

Helsingin Hietarannalla ja Hernesaaressa rantaravintoloita pyörittävä Theron Catering ottaa hoidettavakseen myös kaupungin edustalla olevan Isosaaren ravintolapalvelut. Isosaaressa toimii ravintola Upseerikerho sekä tilausravintola Rikaman sali.
Isosaari on yksi Helsingin seudun uloimmista saarista ja kulttuurihistoriallisesti merkittävä kohde. Upseerikerholla on 100-paikkainen terassi ja ravintola. Rikaman sali toimii tilausravintolana. Saarella on kaksi hiekkauimarantaa, saunoja, piknik-paikkoja, laajat nurmialueet ja golfkenttä.
”Isosaaren ravintolat sopivat täydellisesti Theron Bistron ja Theron Cateringin toimintojen alle. Etsimme aktiivisesti uusia ravintola- ja tapahtumatiloja. Mielenkiintoisista tapahtuma- ja juhlapaikoista on kova kysyntä Helsingissä, ja Isosaaren molemmat ravintolat täydentävät tarjontaamme hyvin”, sanoo Theron Catering Oy:n toimitusjohtaja Tero Blom.
Tulevana kesänä Theron Bistron toimipisteitä ovat myös Bistro Badenbaden Hietarannan uimarannalla sekä Badenbaden II Hernesaaren Rannassa.

CategoriesMatkalla

Facebook Comments