A

Airbnb ja suomalainen Forenom lyövät kiilaa bisnesmatkustajien majoitustarjontaan

Majoituspalveluiden verkkopalvelu Airbnb ja suomalainen yritysmajoittaja Forenom rakentavat uuden yhteistyökonseptin. Forenomin asuntotarjonta Pohjoismaissa on jatkossa saatavissa Airbnb-palvelun kautta. Sopimus lisää merkittävästi Airbnb:n tarjontaa Suomessa.
Jatkossa Forenomin hallinnoimat yli 5000 asuntoa ja huonetta ovat varattavissa Airbnb-palvelusta maailmanlaajuisesti. Samalla yhteistyö antaa Airbnb-kohteiden vuokranantajille uuden mahdollisuuden tarjota majoituspaikkansa liikematkailijoiden käyttöön.
”Business-matkustajille sopivista laadukkaista asunnoista on huutava pula Pohjoismaissa. Olemme luonnollisesti kiinnostuneita vuokraamaan Forenomille tasokkaita asuntoja kaupunkien keskustoista myös jatkossa”, Forenomin toimitusjohtaja Johannes Kangas sanoo.

Kuvakaappaus Airbnb-palvelun verkkosivulta.

Airbnb on vuonna 2008 perustettu majoitusvälityksen verkkoalusta. Forenomin asuntotilanne päivittyy Airbnb:n järjestelmiin reaaliaikaisesti Se on myös jatkuvasti ajan tasalla ja saatavilla.
Palvelusta vastaa Forenomin asiakaspalvelu, joka reagoi varauksiin ja majoituksiin liittyviin häiriötilanteisiin vuorokauden ympäri. Forenomin palvelu takaa, ettei naapureille aiheudu häiriöitä ja että yritysmajoittajien tarpeisiin vastataan joustavasti.

CategoriesYleinen

Facebook Comments