N

Naughty BRGR avaa kaksi uutta ravintolaa ja kutsuu lähes kaikki lomautetut takaisin töihin

Burgerimies Akseli Herlevin perustama Naughty BRGR -ravintolaketju on avannut keskellä koronapandemiaa uuden ravintolan Kauppakeskus Sellossa Espoossa. Tulossa on myös toukokuussa tuotekehitysravintola Sturenkadulle Helsinkiin. Uudet toimipisteet nostavat ketjun paikkojen määrän pääkaupunkiseudulla neljään, minkä vuoksi yritys voi tarjota töitä valtaosalle lomautetuista työntekijöistään.

Naughty BRGR jatkaa liiketoimintansa kehittämistä ravintola-alaa ravistelevasta koronakriisistä huolimatta. Nyt yhtiö avaa kaksi uutta ravintolaa, jotka vastaavat kasvaneeseen noutoruoan ja ruoan kotiinkuljetuksen kysyntään. Tavoitteena on myös pitää koko henkilöstö työllistettynä. Tuorein Naughty Burger avasi ovensa take away -myynnille Espoossa keskiviikkona.

”Avaamme uudet ravintolat vilkkaille ja keskeisille liikepaikoille, jotka sopivat erittäin hyvin kotiinkuljetukseen ja noutoon. Ne palvelevat sekä alueensa asukkaita että yrityksiä. Asiakkaamme tilaavat aktiivisesti noutoruokaa, sillä Naughty BRGR:n klassinen NYC Cheese Burger on ollut Woltin myydyin annos aina ensimmäisen ravintolan avajaisista saakka”, ravintoloitsija Akseli Herlevi perustelee yhtiön tiedotteessa.

Avausten myötä konsernin kokonaisliikevaihdon arvioidaan nousevan yli 10 miljoonaan euroon. Samalla Naughty BRGR voi kutsua takaisin noin 30 lomautettua pääkaupunkiseudun työntekijää. Yhteensä ketjun palkkalistoilla on lähes 100 henkeä Suomessa.

”Haluamme tuoda ravintola-alan keskusteluun mukaan mahdollisuuksia ja ratkaisuja. Positiivinen vire syntyy konkreettisista teoista, joihin kannustamme kaikkia, joilla siihen on mahdollisuus. Avajaisten myötä katsomme tilapäisten haasteiden yli tulevaisuuteen, jossa kaikki kääntyy lopulta parhain päin”, Herlevi kertoo.

Akseli Helevi uskoo, että kaksi uutta ravintolaa lisää Naughty BRGR -ketjun liikevaihtoa jopa kolmella miljoonalla eurolla vuodessa.

 

Facebook Comments