D

Desmond Huhu tietää: Gastro Cafe Kallion Kare Karhu avaa rouheat lounaat ELMU ry:n Nosturissa

Kulttiravintolan maineessa olevasta Gastro Café Kalliosta tutuksi tullut, gastronomisen kartan oman tien kulkija Kare Karhu aloittaa Elävän musiikin yhdistys ELMU ry:n hallinnoiman Nosturin lounaat ensi maanantaista alkaen.
Veto kuulostaa yllättävältä, mutta Kare Karhu on taustaltaan muusikko, joka on soittanut Mother Goosen ja The Protestantsien rumpalina ja levyttänyt niin Englannissa, USA:ssa kuin Suomessakin.
Musisoinnissa on ollut paljon improvisaatiota, joka näkyy myös Gastro Cafe -tyylin kokkaamisessa.

Elmun baari kantaa tästedes nimeä Gastro Cafe Nosturi – Bar & Bakery.

Gastro Cafe Kallio eli Kare Karhu ja Julia Juvonen touhuavat myös Nosturissa Kallion lisäksi. Keittiömestarina Nosturissa on Miku Rehn ja salivastaavana toimii Jenni Pusa.
Luvassa on lounasta seisovasta pöydästä Gastro Cafe Kallion tyyliin: husmanskostia, rouheaa kotiruokaa. Uutena on kasvisruokailijoiden korostettu huomioinen.  Myös kala ja liha vaihtelevat paikkaa päivittäin. Ja päivän keitolla mennään. Omasta leipomosta nostetaan juureen tehtyä leipää. Kahvitellakin saa. Keittiö heittää myös viikon burgerit plus leikkeet ja ylläriherkkuja.
Nosturissa gastro cafelaisilla on mahdollista toimia muuttoon saakka, eli noin 3 vuotta, jolloin rakennus puretaan ja koko satama-alueen uusien asuinrakennusten nousu alkaa.
PS.
Täyteen ahdettu gastronominen CluB GriBiche saa mahdollisesti myös uuden mestan Nosturista pitkille sunnuntailounaille esiintyjineen.
Avoinna arkisin klo 11–14.30
Gastro Cafe Nosturi – Bar & Bakery Facebookissa
 

CategoriesYleinen

Facebook Comments