Y

Yleisö äänesti: Maan paras hampurilaisravintola on salolainen JJ’s BBQ

Salossa toimiva JJ’s BBQ äänestettiin voittajaksi Burger Lovers Finland -yhteisön yleisöäänestyksessä Suomen parhaasta hampurilaisravintolasta. Toiseksi sijoittui Naughty BRGR -ravintolat ja kolmanneksi oululainen Kauppuri 5. Äänestäjiä oli yhteensä lähes 32 000.

JJ’s BBQ on aito barbecue-ravintola, jonka ravintoloitsija Jari-Jukka Kallunki on suomalaisen barbecue- ja grillaustaidon tunnetuimpia mestareita. Kallunki on erikoistunut lihan hitaaseen savustamiseen, jota hän tekee itse valmistamassaan Suomen suurimmassa smokerissa.

JJ’s BBQ on tullut tunnetuksi erityisesti lihavalikoimasta ja Black Angus Brisket -burgeristaan. Ravintolan menestys perustuu ruoan tuoreuteen, huippulaatuisiin raaka-aineisiin ja huolellisiin valmistusmenetelmiin.

”Suunnittelemme jo laajentumista, missä tämä upea palkinto meitä varmasti auttaa. Erittäin iso kiitos Burger Lovers -yhteisölle, kaikille asiakkaillemme ja sosiaalisen median seuraajillemme sekä eritoten mahtavalle henkilökunnallemme, joita ilman emme tätä palkintoa olisi saaneet”, Kallunki kiittää.

Toukokuussa Viisi Tähteä Median julkistamalla Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2022 -listalla horeca-alojen ammattilaiset äänestivät JJ”s BBQ:n maan 100 parhaan ravintolan joukkoon.

Burger Lovers Festival on Helsingin Rautatientorilla avoinna 18.6. saakka.

Kymmenestä parhaasta burgeripaikasta puolet tulee pääkaupunkiseudun ulkopuolelta.

Äänestyksen tulokset julkistettiin Helsingin Rautatietorilla 18. kesäkuuta saakka videtettävillä Burger Lovers -festivaaleilla. Tapahtuma on avoinna päivittäin lounaasta myöhäiseen illalliseen. Festivaaliin osallistuvat ravintolat tarjoilevat annoksia myyntipisteiltään ja koko festarialue on anniskelualuetta.

Äänestyksen kymmenen kärki ja äänien prosenttiosuus:
JJ’s BBQ, Salo (7,6 %)
Naughty BRGR, useita paikkakuntia (5,2 %)
Kauppuri 5, Oulu (3,3 %)
Social Burgerjoint, useita paikkakuntia (3,1 %)
Friends & Brgrs, useita paikkakuntia (3,1 %)
Boneless, Helsinki (3,0 %)
The Van, Kotka (2,9 %)
Bites Burger, Helsinki (1,9 %)
Gastrobar B/P, Kuopio (1,8 %)
Box Cafe & Grill, Sipoo (1,7 %)

Kuvat: Antti Suikkari, Burger Lovers Finland

Facebook Comments