H

Helsinki Distilling tuo jo seitsemännen viskinsä kotimaan markkinoille

Ensi keväänä viisivuotissynttäreitään juhliva The Helsinki Distilling Company (HDCO) tuo järjestyksessään seitsemännen viskitisleensä myyntiin kotimaassa. Helsinki Whiskey Rye Malt Release #7:n -viskin valmistamiseen on käytetty kotimaisia ruis- ja ohramaltaita.

Kysessä on kuitenkin vasta toinen vasta toinen HDCO:n viski, joka on jakelussa Alkon myymälöissä ympäri maan. Ruista viskissä on 70 ja ohraa 30 prosenttia. Rusimallasviskin aromeissa ohra tuo pehmeyttä ja täyteläisyyttä rukiin mausteisuuteen ja makeuteen. Elementtien tasapaino on tislaamolle tärkeää.

”Suomalainen ruis on maailman parasta ja Helsingin vesi sopii viskin valmistukseen erinomaisesti. Ensimmäisenä helsinkiläisenä viskitislaamona haluamme tuottaa vain parasta laatua ”, toteaa kansainvälisesti palkittu tislaajamestari Mikko Mykkänen.

Helsinki Whiskey Rye Malt Release #7 on kypsynyt amerikkalaisissa 200-litran tynnyreissä, joista osa uusia ja osa käytettyjä bourbon-tynnyreitä. Viski on pullotettu kolmen vuoden ikäisenä ja pullotusvahvuus on 47,5 %.

CategoriesVäkevät

Facebook Comments