T

Tampereen Henry's Pub ja Wanha Posti avasivat uusittuina

Tamperelaiset Henry’s Pub ja Wanha Posti on saneerattu uuteen kuosiin.  Olutravintola Wanhan Posti avasi ovensa vuonna 1993 ja Henry’s Pub 1997. Kumpaakaan ei ole juurikaan remontoitu avaamisensa jälkeen.
”Nyt oli siis korkea aika pistää tilat uusiksi, toki molempien ravintoloiden tyylille varsin uskollisesti”, ravintolapäällikkö Miia Parviainen kertoo.
Ravintoloiden interiöörin suunnittelusta vastasi Petra-Miisa Juusenaho sisustuskonttori Interiorista. Tilasuunnitelmat tehiin molempien paikkojen konsepteja kunnioittaen.
”Wanhan Postin sporttibaarimainen miljöö on valoisampi ja raikkaampi, ja sen korkeaa tilaa pyrimme korostamaan värivalinnoilla. Posti sopii yhtä hyvin niin afterwork-treffailuun kuin pelin katsomiseen kaveriporukalla. Henry’s Pubin tunnelma puolestaan on rock, ja siellä on menty musateema edellä. Onhan kyseessä Tampereen vilkkain livemusiikkibaari”, Juusenaho esittelee.
Wanha Posti saa tämän vuoden puolella myös nimikko-oluen. Imperial stout pannaan Nokian Panimolla.
Myös Henry’s Pubin maanantain jamit alkavat uudella housebändillä. Syksyn mittaan lavalla mitellään myös Liebe duo -kisa, jossa haetaan Pirkanmaan kovin duo-kokoonpano. Henry’s Pub ja Wanha Posti kuuluvat Restamax-konserniin.

Facebook Comments