S

Sinebrychoffille uusi toimitusjohtaja Norjasta

Sinebrychoffin vetovastuu vaihtuu elokuussa. Uusi toimitusjohtaja Anders Frydenlund tulee Suomeen norjalaiselta Ringnesiltä, joka osa Carlsberg-konsernia. Vuodesta 2008 toimitusjohtajana ollut Pekka Tiainen siirtyy yhtiön hallitukseen.
Toimitusjohtajan vaihdoksella Sinebrychoff aikoo säilyttää paikkansa Suomen panimoiden eturintamassa. Samalla yhtiö hakee dynaamisuuttaa markkinoilla ja nykyistä parempaa kuluttajasuhdetta.

Anders Frydenlund. Kuva: Sinebrychoff / Carlsberg Group.

Anders Frydenlund, 41 aloittaa Sinebrychoffin peräsimessä 1. elokuuta. Frydenlund tuli Carlsbergin palvelukseen 2005. Vuodesta 2013 hän on ollut Ringnesin panimon päivittäistavarakaupasta vastaava kanavajohtaja.
”Frydenlundilla on vahva kokemus asiakkaista ja kuluttaja-aktivoinneista sekä vahvat näytöt liiketoiminnan kannattavasta kehittämisestä. Toimitusjohtajan vaihdosta tukee Pekka Tiaisen siirtyminen Sinebrychoffin hallituksen jäseneksi, jolloin hänen osaamisensa Suomen markkinasta yhdistyy Frydenlundin tuomaan uuteen ajatteluun”, perustelee Michiel Herkemij, Carlsberg Groupin Western-Europe EVP.
Frydenlund ottaa mieluusti uuden tehtävän haasteineen vastaan.
”Olen innoissani, kun pääsen Sinebrychoffille, joka on Suomen juomamarkkinoiden ehdoton edelläkävijä. Yhdessä osaavan henkilöstön ja vahvojen brändien kanssa pystymme nopeuttamaan kannattavan kasvun saavuttamista”, Frydenlund sanoo.
Pekka Tiainen aloitti Sinebrychoffin toimitusjohtajana 2008. Sitä ennen hän oli panimoyhtiön myyntijohtajana ja Coca-Cola Juomien myyntipäällikkönä. Tiainen on myös Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliiton puheenjohtaja.

CategoriesOlut Panimot

Facebook Comments