O

Olvin markkinointijohtaja Olli Heikkilä siirtyy Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan toimitusjohtajaksi

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas on nimittänyt Olli Heikkilän yhtiön toimitusjohtajaksi. Heikkilä siirtyy uuteen tehtävään Olvin markkinointijohtajan paikalta. Heikkilällä on pitkä kokemus panimoteollisuudesta. Hän aloittaa tehtävässään viimeistään 19. maaliskuuta.

Turkulaislähtöinen KTM Olli Heikkilä, 53, on Olvin panimon kasvatti. Hän siirtyi jo nuorena opiskelijana iisalmelaisyhtiön palvelukseen 1990-luvun alussa. Hän vastannut Olvin viestinnästä ja markkinoinnista käytännössä lähes koko 2000-luvun. Hän on myös panimokonsernin johtoryhmän jäsen.

Uudessa tehtävässä Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan toimitusjohtajana Heikkilää innostaa yhtiön jatkuva halu kehittyä, kasvaa vastuullisesti ja rikkoa rajoja.

”Wirvoitusjuomatehdas on tunnettu korkeasta laadusta, kiinnostavista ja maistuvista tuotteista sekä virkeän haastajan asemasta suomalaisessa juomateollisuudessa. Vahva suomalaisuus ja paikallisuus yhdistyvät tunnettuihin brändeihin. Tätä työtä haluan aktiivisesti jatkaa ja kehittää”, Heikkilä sanoo Laitilan tiedotteessa.

Neljän laitilalaisen kaveruksen vuonna 1994 perustama Wirvoitusjuomatehdas on kasvanut Suomen neljänneksi suurimmaksi panimoksi ja Pohjoismaiden suurimmaksi pienpanimoksi. Yrityksen tavoitteena on hakea kasvua ja noin 850 omistajan sijoitusten arvonnousua vuosiksi eteenpäin.

Olli Heikkilä seuraa toimitusjohtajana Lauri Sipposta, joka jätti tehtävänsä viime joulukuussa. Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan väliaikaisena toimitusjohtajana on toiminut Rami Aarikka, joka jatkaa merkittävänä omistajana yhtiön hallituksessa.

CategoriesJuomat Kansi Olut

Facebook Comments