N

Nokian Panimon tuotanto nousi yli kolmeen miljoonaan litraan

Nokian Panimo kasvattaa tuotantoaan vuosi vuodelta. Nokialaispanimo on reilusti kaksinkertaistanut juomamyyntinsä vuoden 2012 yhteensä 1,5 miljoonasta litrasta viime vuoden 3,4 miljoonaan litraan.
Samalla yhtiön liikevaihto on noussut 4,5 miljoonaan euroon. Liikevoitto oli viime vuonna 442 000 euroa. Yrityksen henkilömäärä oli vuoden lopussa 20 työntekijää.
Nokian Panimo vietti viime vuonna 25-vuotisjuhliaan. Yritys perustettiin alun perin nimellä Pirkanmaan Uusi Panimo PUP. Yhtiö vaihtoi nimensä vuonna 2004.
”Voimme olla tyytyväisiä 25. toimintavuotemme tulokseen. Saimme raskaan investointiohjelman ja myyntimme kasvaa suunnitellusti. Markkinoilla on edelleen vetoa pienten panimoiden erikoistuotteille, joten katsomme tulevaisuuteen positiivisesti”, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Matti Heikkilä.
Tänä keväänä Nokian Panimo tuo markkinoille kuusi uutta tuotetta, jotka ovat Keisari 25 inkivääriolut sekä kolme uutta Sun’n virvoitusjuomaa ja kaksi makua Minea-hyvinvointijuomasarjaan.
Tuotantomäärältään Nokian Panimo on Suomen kolmanneksi suurin pienpanimo. Edellä on Laitilan Wirvoitusjuomatehdas. Kolmantena on Saimaan Juomatehdas.

CategoriesJuomat Panimot

Facebook Comments