F

Fiskarsin ravintoloitsijat: Tervetuloa syömään myös viikonloppuisin!

Fiskarsin ravintolayrittäjät vastaavat Viiden Tähden ”Vieraskynä”-palstan kirjoitukseen toivottamalla asiakkaat tervetulleiksi ravintoloihin myös viikonloppuna. Vaikka osa ravintoloista on supistanut aukioloaikojaan kesäsesongin jälkeen, ravintolat Kuparipaja ja Wärdhus ovat auki viikonloppuisin.
Viiden Tähden Vieraskynä-palstalla Timo Virta kertoi vaikeuksistaan saada ravintolapalveluja Fiskarsista perjantai-iltana. Kirjoitus on herättänyt palautetta, jonka perusteella on käynyt ilmi, että ainakin hotelli-ravintola Wärdshus sekä Kuparipaja tarjoavat ravintolaruokaa perjantaisin.
Kirjoituksen tarkoituksena oli pohtia, kuinka matkailukohteiden kesäsesonkia voitaisiin jatkaa nykyistä pidemmäksi. Viisi Tähteä pahoittelee mahdollista väärinymmärrystä ja toivoo menestystä Fiskarsin Ruukin ravintoloille.
Olemme oikaisseet myös kirjoituksessa olleen toimituksen tekemän väliotsikon, joka oli muodossa ”Vuoden 2016 kotimaan matkailukohteessa ei saa ruokaa perjantaisin.” Uusi otsikko on muodossa ”Ruoka voisi olla vetovoimatekijä läpi vuoden”.
Fiskarsin Ruukissa järjestetään Slow Food Festival -lähiruokamarkkinat viikonloppuna 7.-8. lokakuuta. Silloin kylä muuttuu ruokakeitaaksi, jossa on tarjolla hyvää ruokaa sekä ravintoloissa että tapahtuma-alueella mukaan ostettavaksi.
Heikki Kähkönen
toimituspäällikkö

CategoriesYleinen

Facebook Comments