E

E.Ahlström ja Restatop yhdistävät voimansa kokonaisvaltaiseksi palveluksi – Ravintoloiden halutaan nyt olevan elämyskeitaita

Yhteistyöartikkeli Ravintolakattauksen markkinajohtaja E.Ahlström ja sisustusratkaisuja tarjoava Restatop aloittavat tiiviin yhteistyön. Kumppanoituminen tarkoittaa entistä kokonaisvaltaisempaa palvelutarjontaa alalla. Vaatimus ravintoloiden vaikuttavasta elämyksellisyydestä korostavat yksityiskohtia.

Kumppanoituminen mahdollistaa asiakkaille entistä monipuolisempia ratkaisuja ja markkinoiden laajimman valikoiman kattaus- ja sisustuspalveluita yhdestä paikasta. Molemmat yritykset jatkavat kuitenkin itsenäisinä toimijoina.

110-vuotias E.Ahlström on ravintola-alan kattauspalveluiden markkinajohtaja Suomessa. Yhtiö tarjoaa usean sadan brändin kirjon kattausratkaisuja. Restatop on sisustusratkaisujen markkinajohtaja, jolla on yli 30 vuoden kokemus alalta.

Elämyksellisyyden maksimointia

E.Ahlströmillä on jo pitkään uskottu kokonaisvaltaisen palvelun merkitykseen, ja viimeisen kuuden vuoden ajan yhtiö onkin tarjonnut asiakkaille myös sisustussuunnittelua ja -ratkaisuja.

E.Ahlströmin yrittäjät Teija Sääksmäki ja Petri Nupponen. Kuva E.Ahlström / Karoliina Jääskeläinen.

”Olemme pohtineet, miten voisimme tuottaa entistä laajempia palveluita asiakkaillemme. Ratkaisuna on kumppani, jonka tarjonnan ja palvelun laatu, laajuus ja vankka ammattitaito vastaavat näkemyksiämme”, E.Ahlströmin toimitusjohtaja ja yrittäjä Petri Nupponen kertoo.

”Restatop on sisustusratkaisujen markkinajohtaja, jolla on kattava valikoima kalusteita, valaisimia, kiintokalusteita ja sisustustekstiileitä. Yrityksellä on yli 30 vuoden kokemus alalta ja asiakkainaan heillä on maamme suurimpia ravintola- ja hotelliketjuja” Nupponen avaa.

”Trendinä on, että ravintoloiden on kyettävä tarjoamaan entistä vahvempaa elämyksellisyyttä, ja myös tilana niiden on mukauduttava vaihtuviin tarpeisiin.”

Kuluttajien odotukset ovat kasvaneet, ja maailmalta tuttuja ja koettuja elämyksiä odotetaan myös kotimaassa.

”Ravintolan on taivuttava moneen ja tarjottava asiakkailleen monipuolisia elämyksiä. Enää ravintoloille ei useinkaan riitä se, että tarjotaan ruokaa, juomaa ja palvelua. Esimerkiksi päivällä lounasta tarjoava ravintola saattaa illalla muuntua stand-up -klubiksi, taidenäyttelyksi tai mm. elokuvateatteriksi. Tämä vaatii ravintolan onnistuneelta tunnelmalta ja sisustukselta valtavasti”, E.Ahlströmin myyntijohtaja ja yrittäjä Teija Sääksmäki kertoo.

”Tutkimusten mukaan ravintolan onnistunut tunnelma koostuu yli tuhannesta yksityiskohdasta. Restatop on äärimmäisen laadukas ja kokenut tekijä sisustajana. Kumppaneina pystymme yhdessä nyt tarjoamaan sisustusratkaisujen ja kattaustuotteiden lisäksi kaiken suunnittelun ja yhteensovittamisen. Näin varmistamme, että lukuisat yksityiskohdat on huomioitu ja toteutettu saumattomasti kunkin ravintolan oman konseptin mukaisesti”, Sääksmäki vakuuttaa.

“Jaamme saman arvopohjan ja tekemisen tavat”

E.Ahlström ja Restatop ovat aiemminkin työskennelleet yhteisissä projekteissa, mutta nyt kumppanoitumisen myötä yhteistyötä syvennetään ja sen parhaimmat hyödyt tarjotaan asiakkaille.

”Olemme kotimaisia, yrittäjävetoisia yrityksiä, ja jaamme yhteisen arvopohjan sekä tekemisen tavat. Kumppaneina voimme tarjota entistäkin parempaa kokonaispalvelua, laajan valikoiman ja tehokkaan palveluiden yhteensovittamisen”, E.Ahlströmin Petri Nupponen kertoo.

Restatopin yrittäjät Minna Knifsund ja Jyrki Rantala. Kuva Niko Sieppi /Rabbit Visuals.

Restatopin toimitusjohtaja ja yrittäjä Minna Knifsund jatkaa:

”Restatop on rakentanut mallistoaan ravintoloille yli 30 vuoden ajan. Olemme iloisia voidessamme tarjota tuotevalikoimamme ja osaamisemme jatkossa myös E. Ahlströmin asiakkaille. Molempien yritysten pitkä kokemus, tulevaisuuteen katsova toimintakulttuuri ja vankka ravintolaosaaminen sopivat hyvin yhteen”,

”Yhdessä toimimalla luomme entistäkin elämyksellisempiä ja juuri asiakkaidemme konseptiin sopivia tunnelmia niin ravintoloihin, hotelleihin kuin kahviloihin. Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme voittajiksi alan ketterimmällä palvelulla ja laajimmalla tuotevalikoimalla” Minna Knifsund painottaa.

Kuvat Karoliina Jääskeläinen, Niko Sieppi. Ravintolakuva Mikko Kaaresmaa

Lisätiedot:

E.Ahlström Oy

Petri Nupponen, toimitusjohtaja, yrittäjä
puh. 040 709 3314, sähköposti
Teija Sääksmäki, myyntijohtaja, yrittäjä
puh. 050 467 7061, sähköposti 

E.Ahlström verkossa

Restatop Oy

Minna Knifsund, toimitusjohtaja (Restatop Oy), yrittäjä
puh. 040 086 9779, sähköposti
Jyrki Rantala, toimitusjohtaja (RT-Interiors Oy), yrittäjä
puh. 040 082 3660, sähköposti jyrki.rantala@rt-interiors.fi

Restatop verkossa

CategoriesKansi

Facebook Comments