5

50 Parasta Ravintolaa -äänestys tulee taas – pääyhteistyökumppanina Food Camp Finland

Suomen 50 Parasta Ravintolaa -listaus herää henkiin kuuden vuoden tauon jälkeen. Äänestyksen ja listan mahdollistaa Food Camp Finland, joka tunnetaan laadukkaiden ruokakulttuuritapahtumien järjestäjänä sekä ruokaan ja ravintolaliiketoiminnan kehittämiseen liittyvän koulutuksen ja konsultoinnin asiantuntijana.
Kun Viisi Tähteä käynnistyi uudelleen puolitoista vuotta sitten, oli selvää, että myös 50 Parasta Ravintolaa herää henkiin terävöitettynä ja uusia osioita sisältävänä. Listausta ovat kysyneet vuosien varrella niin ravintola-alan ammattilaiset kuin ravintolapalveluita käyttävät asiakkaat, turistiorganisaatiot sekä lukuisat ulkomaiset tahot.
Food Camp Finlandissa uskotaan, että ruokailu on enemmän kuin ruoka ja että maailmasta ja Suomesta tulee parempi paikka, kun ihmiset ruokailevat yhdessä.
”Haluamme helpottaa ravintolavalintojen tekemistä ja madaltaa ulkona syömisen kynnystä. Siihen 50 Parasta Ravintolaa -äänestys on mainio väline. Lisäksi se pitää ravintolat ja tekijät esillä positiivisesti, vahvistaa alan itsetuntoa ja kehittää suomalaista ruokakulttuuria. Uskomme, että 50 Parasta Ravintolaa -lista tuo tunnelmaa ja elämyksiä ihmisten arkeen”, kiittelee Food Camp Finlandin toimitusjohtaja Riikka Kannas.

Food Camp Finland ja Viisi Tähteä luovat uutta sisältöä suomalaiseen ravintolakirjoittamiseen ja alan kilpailuihin.

Viiden Tähden tekijät uskovat samaan. Food Camp Finland on 50 Parasta Ravintolaa -instituutiolle paras mahdollinen kumppani.
”Heillä on syvä ymmärrys ja palava halu edistää ravintola-alaa – koska he ovat osa sitä. Lisäksi Food Campilla on tapahtumaosaamista, joten me voimme keskittyä omaan vahvuuteemme eli sisältöön. Kokonaisuudesta tulee mainio paketti, jonka ala ansaitsee”, iloitsee Viiden Tähden päätoimittaja Eeropekka Rislakki.
50 Parasta Ravintolaa 2018 perustuu ammattilaisten valtakunnalliseen äänestykseen, jossa näkemyksensä antavat ravintoloitsijat, keittiömestarit, salipuolen johtotehtävissä toimivat, alkoholiala sekä mm. ravintola- ja ruokakirjoittamisen ammattilaiset.
Listauksella on myös alakategorioita, joita ovat mm. Paras ruoka ja Paras tunnelma. Äänestys alkaa 13. marraskuuta. Julkistaminen tapahtuu ensi vuoden alussa.

CategoriesYleinen

Facebook Comments