Tintå on viinibaarien pioneeri ja suunnan näyttäjä Suomessa. Tintån laadukkaan viinitarjonnan rinnalla tarjottava ruoka ottaa vauhtia Espanjasta ja Italiasta, mutta on utelias muihinkin ilmansuuntiin. Samaten viinilista katsoo mihin tahansa, missä on juurevia ja luonteikkaita viinejä. Tintålla on takanaan yli 20 vuotta menestystä rennolla otteella ja matalalla kynnyksellä Turun Läntisen Rantakadun ravintolapromenadilla, josta aukeaa idyllisintä Aurajoen kaupunkitunnelmaa. Ilmapiiristä aistii elämästä nauttimisen.
Tintån leipomosta syntyy myös luomuleipiä, kakkuja sekä makeita leivonnaisia. Tintån sunnuntait ovat jo turkulainen instituutio samaan aikaan, kun muut ravintolat ovat kiinni. Henkilökunta luo osaltaan kodinlämpöisen ilmapiirin.

Äänestäjiltä
”Loistopaikka. Kaikki on kohdillaan. Viinilista ja konstailematon ruoka kohtaavat hienosti. Plussana on mahtava lasiviinivalikoima. Ravintolan miljöö ja palveluilmapiiri ovat rentoja ja kuitenkin laadukasta. Rento tunnelma, maukas ruoka ja kodikas sisustus. Ravintolassa aina hyvä pöhinä. Täältä lähtee aina hymyssä suin – palatakseen hymyssä suin.”

Läntinen Rantakatu 9, 20100 Turku
Verkossa
Facebook
Instagram

 

CategoriesYleinen

Facebook Comments