Y

Yökerhon kanta-asiakkuus ja jatkossa myös maksaminen käyvät mobiilisovelluksella

Yökerhoketju Night People Group Oy NPG ja massatapahtumista jonottomia tekevä Yonoton Oy ovat tuoneet markkinoille asiakkuutta helpottavan Night Lite -mobiilipalvelun. Applikaation kautta asiakas saa etuja ja palveluita ketjun ravintoloissa.
NPG:n toimitusjohtaja Antti Raunio lupaa, että uusi palvelu parantaa merkittävästi kuluttajakokemusta ja sujuvoittaa ravintola-asiakkaiden arkea. Kanta-asiakasjäsenyys, edut, tapahtumat eli koko yöelämä kulkevat älypuhelimen mukana. Tulevaisuudessa jopa maksaminen käy samalla sovelluksella.
”Lisäämme applikaatioon vaiheittain toiminnallisuuksia, ja syksyyn mennessä asiakkaan on käytännössä mahdollista hoitaa ravintola-asiointi digitaalisesti ilman lompakkoa ja turhaa jonottamista. Uskon palvelun muuttavan koko toimialan ajattelua ja ansaintalogiikkaa”, Raunio sanoo.

Kuva: Night People Group NPG

Night Liten asiakkuustasot ovat ilmainen Glow, maksullinen Shine sekä kutsupohjainen Star. Night Litessa on mukana viisitoista baaria ja yökerhoa Helsingissä, Kajaanissa, Lappeenrannassa, Lahdessa ja Valkeakoskella.
Night People Group on perustettu vuonna 2011. Yhtiäön ravintoloita ovat muun muassa Helsingin Kaivohuone, Apollo Live Club sekä lajinsa viimeinen Onnela, joka sijaitsee Kajaanissa. NPG:llä on noin 1000 työntekijää. Yrityksen ravintoloissa vierailee vuosittain reilut miljoona ihmistä.

CategoriesRavintolat

Facebook Comments