V

Vielä ehdit mukaan Atria 100 nuorta kokkia -ohjelmaan

Atria 100 Nuorta Kokkia -koulutusohjelma tarjoaa ruoka-alan tuleville huippuammattilaisille mahdollisuuden laajentaa osaamistaan. Hakuaika ilmaiseen koulutukseen päättyy sunnuntaina 12. helmikuuta.
Atria 100 Nuorta Kokkia on tarkoitettu nuorille ruoka-alan ammattilaisille.
Koulutusohjelmaan haetaan alle 30-vuotiaita ammattilaisia, joilla on mieluusti parin vuoden työkokemus. Tärkeintä on kuitenkin  intohimoa ruokaan.
Kurssi on kokkikoulu, jossa ei kokata. Sen sijaan sieltä saadaan eväitä mmuun muassa musiikin merkityksestä liikeideaan, oman ravintolan käynnistämisestä, liikeidean konseptoinnista, tilasuunnittelun merkityksestä sekä itsensä brändäämisestä.

Huippuammattilaiset luennoitsijoina

Kurssin johtajana toimii keittiömestari ja useasta ruokaohjelmasta tuttu Aki Wahlman. Muut luennoitsijat ovat pitkiä uria alalla tehneitä rautaisia ammattilaisia sekä nuorempia tämän hetken kuumia nimiä.
Koulutuspaikkana on kokoushotelli Gustavelund Tuusulassa. Ohjelma sisältää kurssin lisäksi hotellimajoituksen, ruokailut sekä bussikuljetuksen Helsingin Rautatientorilta.
Aikataulu:
12.2. hakuaika päättyy 12.2. saakka
28.2. mennessä valinnat ja oppilaspaikan vahvistus
27.-28.3. koulutus 1
15.-16.5. koulutus 2
4.-5.9. koulutus 3
Atria on Suomen juhlavuoden yritysyhteistyökumppani. Atria julkaisee Suomi 100 -tekona 100 reseptiä käsittävän Jauhelihakirjan, jonka reseptiikan tuottavat Atria 100 Nuorta Kokkia -kurssilaiset ja luennoitsijat. Mukana on mm. Tommi Tuominen, Henkka Alén, Alex Nurmi, Ari Ruoho, Maria von Graevenitz-Välimäki, Kari Aihinen ja Aki Wahlman.

CategoriesRavintolat

Facebook Comments