S

S-ryhmä ja RAY avaavat peliluolan Kuopioon

Osuuskauppa PeeÄssä ja Raha-automaattiyhdistys RAY avaavat Feel Vegas -peliklubin Kuopion uusiutuvaan Amarillo-ravintolaan. Tammikuussa käynnistyvä viihteellinen peliklubi työllistää noin 20 pelialan ammattilaista, joista reilut kymmenen palkataan uusina työntekijöinä.
Kuopion lisäksi Feel Vegas -peliklubeja on tulossa parin vuoden sisällä myös muihin Suomen isoimpiin kaupunkeihin. Tällä hetkellä Suomessa on neljä Feel Vegasia, joista kaksi on Espoossa, yksi Jyväskylässä ja yksi Rovaniemellä.
Feel Vegas -klubilla voi pelata raha-automaatteja, pelinhoitajien pyörittämiä pöytäpelejä sekä livepokeria. Tarjolla on myös urheiluvedonlyöntiä, lottoa ja ravipelejä. Lisäksi klubilla järjestetään viihdetapahtumia.
RAY:n, Fintoton ja Veikkauksen rahapelitoiminnot yhdistyvät ensi vuoden alussa Veikkaus-rahapeliyhtiöksi. Uusi Veikkaus tuottaa yli miljardi euroa vuodessa. Kuopion peliklubi on ensimmäinen Feel Vegas, jonka uusi yhtiö avaa.

Kuopion peliklubilla tarjotaan raha-automaatti- ja pöytäpelejä sekä urheiluvedonlyöntiä, lottoa ja raveja. Kuva on Jyväskylän Feel Vegas peliklubilta. Kuva: RAY.

Facebook Comments